Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καράογλου Θεόδωρος από Σκύδρα:"Με το ΟΧΙ, εκτός Ευρώπης και πορεία στο άγνωστο"


Πραγματοποιήθηκε χθες (01/7) βραδινές ώρες, η ομιλία του Πρώην Υπουργού Μακεδονίας Θράκης και Βουλευτή της Β΄. Θεσσαλονίκης Καράογλου Θεόδωρου, στη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση της Ν.Δ, για το διακύβευμα του δημοψηφίσματος,  στο Πνευματικό Κέντρο στην πόλη της Σκύδρας. 
Τον επίσημο προσκεκλημένο και τους παρόντες στην αίθουσα, Βουλευτή Καρασμάνη Γιώργο,  Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεοδωρίδη Θεόδωρο, Δημάρχους, Πέλλας  Στάμκο Γρηγόρη, Έδεσσας Γιάννου Δημήτρη, Αλμωπίας Μπίνο Δημήτρη, τους πρώην βουλευτές Τζαμτζή  Ιορδάνη, Σταμενίτη Διονύση, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, στελέχη και πολιτευτές της Ν.Δ, αλλά και τους οπαδούς και φίλους του κόμματος, και όχι μόνο, καλωσόρισαν ο Πρόεδρος και Γραμματέας της ΝΟΔΕ Πέλλας, Γίδαρης Θανάσης και Θωμαϊδης Νίκος, αντίστοιχα. 

Στην συνέχεια ο πρώην Υπουργός Καράογλου Θεόδωρος,  ανέπτυξε και ανέλυσε για ποιους λόγους θα πρέπει το εκλογικό σώμα να υποστηρίξει το ΝΑΙ, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για τις μεθόδους και τους τρόπους που ακολουθεί, οδηγώντας τη χώρα στο χάος. Αναφέρθηκε στην μορφή και στο περιεχόμενο του ψηφοδελτίου, το οποίο χαρακτήρισε χειρότερο ακόμη και από της χούντας, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ‘’καλά που δεν έβαλαν το ΝΑΙ στην πίσω πλευρά του ψηφοδελτίου’’. Χειροκρότησε η αίθουσα, όταν αναφέρθηκε στον Καραμανλή Κων/νο που έβαλε τη χώρα στην Ε.Ε, τονίζοντας ιδιαίτερα, ότι τυχόν φυγή από την Ευρώπη θα σημάνει καταστροφή, αφού οι επιδοτήσεις, το ΕΣΠΑ,  η νέα ΚΑΠ, τα Δημόσια έργα, κλπ προγράμματα, στηρίζονται  αποκλειστικά στην χρηματοδότηση της Ε.Ε.  

Ξεκαθάρισε ότι το ΟΧΙ σημαίνει εκτός Ευρώπης, και πορεία προς το άγνωστο. Επισήμανε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η χώρα μας σε ενδεχόμενη έξοδο από την Ε.Ε (δραχμή, κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, όπως Πρεσβείες κλπ, έναντι του χρέους, καθώς και ότι είναι ορατός ο κίνδυνος του κουρέματος των καταθέσεων των Ελλήνων πολιτών. Τέλος πρότεινε την ενεργοποίηση όλων των φορέων και συλλόγων, αλλά και τη συμμετοχή όλων, προκειμένου υποστηρίξουν το ΝΑΙ. 

Στην συνέχεια, χαιρετισμό και τοποθετήσεις, έκαναν ο Δήμαρχος Έδεσσας, Γιάννου Δημήτρης, αναφερόμενος πρωτίστως στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αυτοδιοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχουν καύσιμα για να μεταφερθούν οι κάλπες και το λοιπό εκλογικό υλικό,  ο πρώην βουλευτής Σταμενίτης Διονύσης, χαρακτηρίζοντας τον Πρωθυπουργό Τσίπρα Αλέξη, ανίκανο να διαπραγματευθεί, αδύναμο να επιβληθεί στην Κοινοβουλευτική του ομάδα, και ότι εξυπηρετεί το λόμπυ της δραχμής. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι τοποθετήσεις των Αντωνίου Αστέριο, Ανδρίτσου Γιάννη, και του υπεύθυνου του οργανωτικού Φώτου Νίκο, ο οποίος αποκάλυψε ότι την εκλογική διαδικασία θα την παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι της Ε.Ε για ευνόητους λόγους.

 Χαιρετισμό επίσης απηύθυνε και εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ , που ήταν παρών στην αίθουσα. Την εκδήλωση έκλεισε ο επίσημος καλεσμένος, ο οποίος φάνηκε βέβαιος για την επικράτηση του ΝΑΙ, ζητώντας και πάλι τη συμμετοχή όλων σ΄αυτόν τον αγώνα., που γίνεται  για το καλό της Ελλάδας.

By Sakis


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ενω με το "ΝΑΙ" θα συνεχιστει η ευημερια των πεντε τελευταιων χρονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟ (ΟΧΙ) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ...ΙΣΩΣ -ΛΕΩ- ΣΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!!...ΜΕ ΤΟ (ΝΑΙ) ΠΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΕ ΧΡΕΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ....ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ-ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 120 ΕΥΡΩ!!!!...ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΩΣ "ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ" (ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ!) !!!...ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΜΕΙΣ -ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ"- ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...ΕΝΩ ΜΕ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΘΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ...ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΙ!) ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ !!!!....ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α!!!) ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ...ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ,,,,ΟΛΟΙ -ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΠΛΟΓΚΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ-ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ 40% ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο Λ-Α-Ο-Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.