Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλίθιος, επικίνδυνος και δειλός (βίντεο)


Δείτε πως ένας ηλίθιος, επικίνδυνος και δειλός οδηγός «γουρούνας», προκαλεί σοβαρό ατύχημα δύο αυτοκινήτων και φεύγει σαν… κύριος. 
Δεν είναι εμφανές με την πρώτη. Πρέπει να προσέξετε αρκετά από το πρώτο δευτερόλεπτο του video για να διαπιστώσετε ότι η «γουρούνα» προσπαθεί να περάσει κάθετα το δρόμο από δεξιά. 

Ενώ περνά τη λωρίδα ανόδου, προφανώς εμβολίζει στο πίσω μέρος το Yaris που έρχεται αντίθετα από τη φορά του αυτοκινήτου με την κάμερα. Το Yaris υπερστρέφει απότομα και φυσικά πέφτει στο Daihatsu Sirion που κινείται εμπρός από το αυτοκίνητο με την κάμερα και το μετατρέπει σε παλιοσίδερα. 

Ο οδηγός της «γουρούνας» φαίνεται στο βάθος –με φανελάκι, παντόφλα και φυσικά χωρίς κράνος- να έχει πέσει στο έδαφος από την ελαφρά (γι’ αυτόν) πρόσκρουση. Αμέσως ανεβαίνει στο ATV του στο οποίο έχει και μια κυρία ως συνεπιβάτη και εξαφανίζεται σαν να μην συνέβη τίποτα. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.