Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καμμένος: Ντρέπομαι που είναι στα Αγγλικά το κείμενο- Επεισόδιο για τα εξοπλιστικά!


Ως την πιο δύσκολη συνεδρίαση στην οποία έχει βρεθεί στη ζωή του χαρακτήρισε  την αποψινή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή άφησε αιχμές κατά του νέου υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
«Ντρέπομαι που είναι στα αγγλικά το κείμενο με τις ελληνικές προτάσεις που κατατέθηκε στη Βουλή», είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας πάντως πως η συμφωνία της κυβέρνησης  δεν είναι μνημόνιο, αλλά «η οριστική έξοδος από την κρίση». «Αν ψηφίζαμε με μόνο γνώμονα τη συνείδησή μας, θα ακουγόταν το μεγάλο όχι του λαού», ανέφερε και σημείωσε ακόμη πως το συγκεκριμένο κείμενο περιλαμβάνει διατάξεις που αντιτίθενται στο Σύνταγμα. «Καλούμαστε να ψηφίσουμε αντισυνταγματικές διατάξεις. 

Αλλιώς συμφωνήθηκαν ορισμένες διατάξεις και αλλιώς μας έρχονται», πρόσθεσε και σημείωσε ότι για το προσωπικό του στρατού εγγυάται ο ίδιος ότι δεν θα κοπεί ούτε ένα ευρώ. Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ανέφερε ότι δεν φοβάται το Grexit, αλλά μόνο τον εθνικό διχασμό και τον εμφύλιο πόλεμο για αυτό και όπως είπε, με «βαριά καρδιά», θα ψηφίσει την πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία με τους Θεσμούς. Κατά την ομιλία του ο κ. Καμμένος είπε ακόμη πως το κοινό νόμισμα έγινε «ρόπαλο» που χρησιμοποιούν οι δανειστές κατά της Ελλάδας, ενώ υπογράμμισε ότι το σχέδιο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, «να πετάξει την Ελλάδα από το ευρώ», δεν θα περάσει.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ... 

 Στυγνό εκβιασμό, εντός της Ολομέλειας της Βουλής, του κ. Πάνου Καμμένου προς τον πρωθυπουργό περιγράφουν βουλευτές, λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του κ. Αλέξη Τσίπρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας με χαρακτηριστική χειρονομία προς τον κ. Τσίπρα του είπε πως «εμείς τελειώσαμε». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καμμένος ανέμενε μια φράση από τον κ. Τσίπρα που θα ξεκαθάριζε ότι δεν θα μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες, κάτι ωστόσο που δεν έγινε. 

Αμέσως μετά, ο κ. Τσίπρας έδωσε ένα σημείωμα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενώ ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς βγήκε στο διάδρομο, προκειμένου να ηρεμήσει τον κ. Καμμένο. Στη συνέχεια ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε το λόγο από τον προεδρεύοντα, Αλέξη Μητρόπουλο, προκειμένου να «διευκρινίσει», όπως είπε, ότι το σημείο της πρότασης που μιλά για μείωση εξοπλισμών εννοεί πως θα προκύψουν 100 εκατ. ευρώ από μείωση αμυντικού υλικού και 200 εκατ. ευρώ από μείωση «εξοπλιστικών μηχανισμών», για να το διορθώσει σε «μείωση αμυντικού υλικού», και όχι από μείωση του προσωπικού. 


  



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.