Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίθεση μεταναστών σε αυτοκίνητο εταιρείας catering για ένα πιάτο φαγητό! (βίντεο)


«Πόλεμος» μεταξύ των μεταναστών ξέσπασε χθες λίγο μετά τις 15:00, κατά την ώρα που επρόκειτο να τους δοθεί το μεσημεριανό τους φαγητό.
Περίπου 2.500 χιλιάδες μετανάστες που φιλοξενούνται στον καταυλισμό του δήμου Λέσβου στον Καρά Τεπέ, περίμεναν το αυτοκίνητο του Catering που θα τους έφερνε το φαγητό.Από νωρίς το πρωί, οι μετανάστες είχαν την ανησυχία, ότι ενδεχομένως μετά το σταμάτημα της σίτισης των μεταναστών στη Σάμο, θα σταματούσε και η δική τους. 

Έτσι, με το που εμφανίστηκε το βαν του Catering, μικροί και μεγάλοι, γυναίκες, άνδρες και παιδιά, όρμησαν πάνω στο αυτοκίνητο για να προλάβουν να πάρουν μία μερίδα. Κάποιοι μετανάστες ανέβηκαν στην οροφή του αυτοκινήτου. Κάποιοι άλλοι έβγαλαν από τη θέση του τον οδηγό, μήπως  πάρει το φορτηγάκι και φύγει. Οι μετανάστες τσακώνονταν μεταξύ τους για να καταφέρουν να πάρουν ένα πιάτο φαγητό και κάποιοι τα κατάφεραν…Εξάλλου μεγάλες ζημιές προκάλεσαν κάποιοι μετανάστες, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της ΚΙΦΑ στον Καρά – Τεπέ. 

Χθες  βράδυ αντιλήφθηκαν ότι ενώ το κτίριό τους ήταν εδώ και πολύ καιρό χωρίς ηλεκτροδότηση ξαφνικά ήταν φωταγωγημένο σαν να μπήκαν καινούργιοι ιδιοκτήτες και ξεκίνησαν πάλι την επιχείρηση. Όταν πήγαν να ελέγξουν τι συμβαίνει διαπίστωσαν ότι ο ιδιόκτητος χώρος τους είχε καταληφθεί από μετανάστες που έφυγαν από τον παρακείμενο καταυλισμό και είχαν προξενήσει ανεπανόρθωτες ζημιές και λεηλασίες. Οι μετανάστες είχαν ξηλώσει ηλεκτρικά καλώδια από το εσωτερικό του κτιρίου και το σύνδεσαν με παρακείμενη επιχείρηση αλλά και από κολώνα της ΔΕΗ για να έχουν ρεύμα στο χώρο όπου διέμεναν.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΝΑ ΒΑΛΕΙ 10 ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ----ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΜΕ ΤΑ ΠΟΤΑΜΟΠΛΟΙΑ ...ΑΠΟ ΔΟΥΝΑΒΗ ΜΕΡΙΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗ (ΣΤΗ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ" ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΥΡΙΩΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΓΕΝΙΚΩΣ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ!!!...ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ -ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ (ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)- ΝΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ-ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΗ ΝΕΑ "ΕΛΛΑΔΑ" ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.