Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Eurogroup αποφάσισε διακοπή των συνομιλιών μέχρι το δημοψήφισμα


Τη διακοπή των συνομιλιών μέχρι το δημοψήφισμα αποφάσισε το Eurogroup, το οποίο λαμβάνει υπόψη του τις τροποποιήσεις που κατέθεσε η ελληνική πλευρά στην πρόταση των θεσμών και περιμένει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.


«Δεδομένης της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα, της απόφασης για δημοψήφισμα και την αρνητική εισήγηση της ελληνικής κυβέρνησης, η βασική μας απόφαση ήταν ότι δεν υπάρχει έδαφος για συνέχιση των συνομιλιών», είπε μετά το πέρας της τηλεδιάσκεψης ο πρόεδρος του Eurogroup, Γ. Ντάισελμπλουμ και συνέχισε: «Μέχρι την Κυριακή δεν θα πραγματοποιηθούν συνομιλίες σε κανένα επίπεδο, ούτε σε επίπεδο υπουργών ούτε μεταξύ των ελληνικών αρχών και των θεσμών για περαιτέρω προτάσεις και οικονομικές διευθετήσεις».

Τέλος, εξέφρασε τη λύπη του για την παρούσα κατάσταση δεδομένης της αποφασιστικότητας του ελληνικού λαού να είναι μέρος της Ευρώπης και να παραμείνει μέρος της ευρωζώνης, δηλώνοντας παράλληλα την πλήρη υποστήριξή του στον ελληνικό λαό.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.