Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκες για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στο Europa League (βίντεο)


Δύσκολο αλλά πολύτιμο 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Με γκολ του Λούκας Πέρεθ ο ΠΑΟΚ πήρε δύσκολη όσο και πολύτιμη νίκη με 1-0 στην Τούμπα απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα και θα ταξιδέψει την ερχόμενη Πέμπτη στη Σλοβακία για να το υπερασπιστεί και να προκριθεί στα πλέι οφ του Europa League. Να σημειωθεί ότι ο "Δικέφαλος" τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μιγκέλ Βίτορ μόλις από το 3ο λεπτό! 

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:



Εμφατικό πέρασμα (3-1) του Ατρόμητου από τη Στοκχόλμη

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Europa League απόκτησε από τον πρώτο αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ο Ατρόμητος, που με γκολ των Ναπολεόνι στο 3ο, Μαρσελίνιο στο 15ο και Ούμπιδες με πέναλτι στο 80ό λεπτό επικράτησε των Σουηδών με 3-1 (το γκολ στο 70΄ με πέναλτι ο Γκοϊτόμ) στη "Friends Arena" και τους περιμένει την άλλη Πέμπτη στο Περιστέρι για να "σφραγίσει" το εισιτήριο.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε ζητήσει τουλάχιστον ένα γκολ από τους παίκτες του, οπότε ο Έλληνας τεχνικός δεν θα πρέπει να δυσαρεστήθηκε που στο 15΄ το τεράστιο matrix στο μεγαλοπρεπές στάδιο της σουηδικής πρωτεύουσας έγραφε 0-2. Η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε πετύχει τον απόλυτο αιφνιδιασμό με "μαέστρο" τον Μαρσελίνιο.




Πηγή: ΑΜΠΕ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.