Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλήτριες Ελλάδος οι Κορασίδες HANDBALL ΓΑΣ Μ.Α. Γιαννιτσών για άλλη μια φορά!!!


Για άλλη μια φορά, οι κορασίδες της ομάδας Handball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών» οι αμαζόνες της Ελένης  Αναστασίου κατέκτησαν την 1η θέση και σήκωσαν το κύπελλο στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Οι αγώνες της τελικής φάσης διεξήχθησαν το διήμερο 2 και 3 Ιουλίου 2015, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, μεταξύ τεσσάρων ομάδων: 
Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών,  
Ο.Φ.Ν.Ιωνίας, 
Φέρωνας Βέροιας  και 
Α.Ε.Π. Πανοράματος που ήταν και οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης.
Τα κορίτσια της Ελένης Αναστασίου κάνοντας το 3-0 σε αντίστοιχα παιχνίδια ανέβηκαν για μία ακόμη φορά στην κορυφή , αποδεικνύοντας ότι η ομάδα τους είναι η απόλυτη και κορυφαία δύναμη στο πρωτάθλημα κορασίδων.Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμμένες αθλήτριες του «Μέγα» κατακτούν για 2η συννεχόμενη χρονιά τον τίτλο του πανελλήνιου πρωταθλήματος  και τον 6ο συνεχόμενο τίτλο στην πορεία τους σαν ομάδα επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο.
Από αγωνιστικής πλευράς  το πρόγραμμα των αγώνων ήταν σχετικά εύκολο για την ομάδα του «Μέγα». Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετώπισε το Φέρωνα Βέροιας και τον νίκησε με σκορ 29-19.Στο δεύτερο παιχνίδι αντιμετώπισε την Α.Ε.Π. Πανοράματος σε ένα πολύ εύκολο παιχνίδι και νίκησε με σκορ 33-14 και στο τρίτο παιχνίδι που εξελίχθηκε σε τελικό τον Ο.Φ.Ν.Ιωνίας που κατάφερε να νικήσει με σκορ 34-32.
Στην αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του «Μέγα» βρέθηκε πίσω στο σκορ και στο 1ο πεντάλεπτο η διαφορά ήταν 3-1 υπέρ του «Ο.Φ.Ν.Ι».Οι παίκτριες της Ελένης Αναστασίου γρήγορα βρήκαν τον αγωνιστικό τους ρυθμό προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με ένα γκολ(5-4) και από εκεί και μετά άρχισαν να χτίζουν μία διαφορά στο σκορ η οποία στο 2ο ημίχρονο άγγιξε και τα 6 γκολ(45λεπτό 28-22).Αν και στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα δέχθηκαν πίεση από την αντίπαλη ομάδα η οποία δεν εγκατέλειπε τα όπλα και κατάφερε να μειώσει λίγο πριν το τέλος τη διαφορά στο ένα γκόλ οι αθλήτριες του «Μέγα» άντεξαν και κατάφεραν να νικήσουν με τελικό σκορ 34-32 και να ανεβούν έτσι για 2η συννεχόμενη χρονιά στο θρόνο της πρωταθλήτριας ομάδας κορασίδων HANBALL.
Οι επιτυχίες  των κοριτσιών όμως συνεχίστηκαν αφού πολυτιμότερη παίχτρια του final four αναδείχθηκε η Ανδρίτσου Ολίνα ,καλύτερη αμυντικός η Φράγκου Δέσποινα και στην καλύτερη εφτάδα της διοργάνωσης αναδείχθηκαν καλύτερη τερματοφύλακας Μαυροπούλου Χρύσα, καλύτερο δεξί ίντερ Φράγκου Δέσποινα και καλύτερο αριστερό εξτρέμ Παναγιωτίδου Αναστασία.
Τα ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ  επέστρεψαν το βράδυ της Παρασκευής κάνοντας θριαμβευτική είσοδο στον πεζόδρομο της πόλης μας όπου και έστησαν ένα  μικρό πανηγύρι για να γιορτάσουν τον θρίαμβό τους. Τους  υποδέχθηκαν αρκετοί φίλοι και συγγενείς των κοριτσιών ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Πέλλας κος Γρήγόριος Στάμκος ο οποίος συνεχάρει προσωπικά την προπονήτρια της ομάδας Ελένη Αναστασίου και όλες τις αθλήτριες μία μία ξεχωριστά.
Σε δηλώσεις της μετά το τέλος όλων των αγώνων, η προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Ελένη Αναστασίου, είπε: 
«Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις παίχτριες μου που κατέκτησαν για άλλη μια φορά την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Θέλαμε να κρατήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία των κορασίδων και το καταφέραμε  παίζοντας πολύ καλό Handball.Όλα τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό το final four.Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους φίλους και οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν κοντά μας  σε όλα τα παιχνίδια αλλά κυρίως στον τελικό και με την παρουσία τους μας εμψύχωσαν και μας βοήθησαν να πετύχουμε τον στόχο μας». 

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Αναστασίου Ελένη):
Aνδρίτσου Ολίνα, Ζιάκα Ελένη, Κεχαγιά Ειρήνη, Μαυροπούλου Χρύσα, Ντιμτσούδη Στέλλα, Ξηρίδου Αμάντα, Παναγιωτίδου Αναστασία, Παπαδοπούλου Ναυσικά, Πέιου Μαρία-Αναστασία, Πλιόγκα Ιωάννα, Σκούφα Πελαγία, Σωτηριάδου Διαμάντω, Τροχίδου Χρυσή, Φράγκου Δέσποινα.


Από το Γραφείο Τύπου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.