Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το karatzova.com συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή ενημέρωσης της Πέλλας



Για μία ακόμη φορά, η συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας karatzova.com, αισθάνεται την ανάγκη να σας εκφράσει ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για  την εμπιστοσύνη που δείχνετε και την προτίμησή σας, να επιλέγετε για ενημέρωση την ιστοσελίδα μας, αφού συνεχίζετε να μας κατατάσσετε στην πρώτη θέση προτίμησης της επισκεψιμότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Σύμφωνα με το αξιόπιστο εργαλείο ανάλυσης ιστοσελίδων και μέτρησης επισκεψιμότητας αυτών, alexa.com, η ιστοσελίδα karatzova.com, κατέχει την πρώτη θέση προτίμησης, έναντι των υπολοίπων ιστοσελίδων της Πέλλας, έχοντας σειρά κατάταξης, Πανελλαδικά 1647 και Παγκόσμια 204.658 (φώτο). Γεγονός, που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, ταυτόχρονα όμως μας γεμίζει και ευχάριστη ευθύνη, προκειμένου φανούμε αντάξιοι σας, ώστε να έχετε έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, χωρίς  σκοπιμότητες. Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Δείτε παρακάτω την σειρά κατάταξης Πανελλαδικά και Παγκόσμια, των πέντε (05) πρώτων ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε Πέλλας:

1. karatzova.com
Kόσμος: 204,658 
Ελλάδα:     1,647  

2.............................
Κόσμος:  256,359
Ελλάδα:       2,198

3..............................
Κόσμος: 340,207 
Ελλάδα:      3,204  

4...............................
Κόσμος:446,939
Ελλάδα:     4,996

5................................
Kόσμος: 854,095
Ελλάδα:  5,474  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.