Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο τρόπος να έχουμε WiFi στη βεράντα και τον κήπο


Πόσοι από εμάς δεν έχουμε βρεθεί στο μπαλκόνι, στον κήπο ή σε άλλο σημείο του σπιτιού μας που το σήμα του WiFi router δεν «πιάνει» και τόσο καλά με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να απολαύσουμε τις υπηρεσίες του διαδικτύου;
Σίγουρα έχει συμβεί σε όλους μας κάποιες στιγμές, όμως υπάρχει λύση.
Οι κατάλληλοι powerline adapters, οι οποίοι κάνουν εφικτή τη μεταφορά δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες μέσω των καλωδίων του ηλεκτρικού ρεύματος και παράλληλα τη δημιουργία hotspots, για την επέκταση της εμβέλειας του ασύρματου δικτύου.
Η γνωστή εταιρεία devolo προτείνει το dLAN 1200+ WiFi ac, που συνδυάζει τις ταχύτερες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, αφού εκπέμπει ταυτόχρονα στα 2,4 και 5 GHz, με ρυθμό μετάδοσης δεδομένων που φτάνει στα 1,2 Gbit/s.
Για να το εγκαταστήσετε η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η  σύνδεση ενός WiFi adapter σε οποιαδήποτε πρίζα κοντά στο χώρο που θέλουμε να έχουμε ασύρματη πρόσβαση στο Internet. Στη συνέχεια αυτός επικοινωνεί μέσω των καλωδίων του ρεύματος με τον βασικό adapter που πρέπει να τοποθετηθεί σε μια πρίζα κοντά στο router και μέσω καλωδίου να συνδεθεί.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.