Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απόλλων Κρύας Βρύσης - Πανσερραϊκός 0-1, σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)


Ακόμη ένα τεστ έδωσε η ομάδα του Απόλλων Κρύας Βρύσης το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κρύας Βρύσης, όπου η ταξιαρχία του Νίκου Παπανώτα αντιμετώπισε την δυνατή ομάδα του Πανσερραϊκού που κάνει την προετοιμασία της στα 3-5 Πηγάδια. 
Ο αγώνας έγινε παρουσία αρκετού φίλαθλου κόσμου που δεν έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά και την ομάδα του Πανσερραϊκού.
Το παιχνίδι κύλησε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς και θα τέλειωνε στο μηδέν αν λίγο πριν την ολοκλήρωση ο υψηλόσωμος Μπαλού δεν παραβίαζε τα δίχτυα του Σκαπέρδα πετυχαίνοντας έτσι και το μοναδικό τέρμα της συνάντησης.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Σιδηρόπουλου,Ταγκαλίδη.Κεσίσογλου.
Σε κάθε ημίχρονο αγωνίστηκαν δύο 11αδες, ώστε οι προπονητές να δώσουν ευκαιρία σε όλους τους παίκτες και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1ο ημιχρονο
Παπαδόπουλος Χρήστος, Παπαδόπουλος Γιώργος , Παπαδόπουλος Στέφανος, Ρέις, Βοτάρης, Κίτσας, Μπρέγκου Ασλαμπάλογλου, Χατζηστεφάνου, Μάντζιος, Σιδηρόπουλος
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1ο ημιχρονο
Μέλκας, Κοσμίδης, Βιτλής, Κόκολης, Καψάλης, Μπαντάκ, Προβατίδης, Τσιμπής, Φουρτάδο, Ρούτσιας, Μπεριάν.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 2ο ημιχρονο
Σκαπέρδας, Σιδέρης, Δανιηλίδης, Μισαηλίδης Μάκης, Σιδέρης Τάσος, Μισαηλίδης Παναγιώτης, Λαμπριανίδης, Πετρίδης, Μίλος, Καρυπίδης Λυσίτσας (Κωτσιόπουλος).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2ο ημιχρονο 
Καστανιώτης, Στεργιανός, Περπερίδης, Σιάγκας, Βοσκόπουλος, Μπαλού, Ιωαννίδης, Τάντιτς, Ατματζίδης, Ντα Κόστα, Παπαστεργίου.

Eπιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.