Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φίλιππος Σταυροδρομίου - Εδεσσαϊκός 0-5 σε φιλική αναμέτρηση (φωτο)


Φιλική νίκη για τον Εδεσσαικό που στο πρώτο τεστ για φέτος άφησε θετικές εντυπώσεις.
Το 0-1 έγινε στο 10 λεπτό έπειτα από πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή από τον Μεταξά.
Το 0-2 έγινε δέκα λεπτά αργότερα έπειτα από ατομική προσπάθεια από τα αριστερά του Χωραφά.
Το 0-3 γράφτηκε στο 35 λεπτό ύστερα από πέναλτυ πού κέρδισε ο Παλημάνης.Σκόρερ ο Λαφαζανίδης. Στο 42 κέρδισε πέναλτυ το Σταυροδρόμι αλλά ο Σαρακινλής που είχε αντικαταστήσει τον Κατρατσέα έπεσε θεαματικά και το απόκρουσε. Στο 45 λεπτό και πάλι ο Λαφαζανίδης σήμειωσε το τέταρτο γκολ για την ομάδα μας με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή όπου η μπάλα κατευθυνθηκε στο παραθυράκι της εστίας του τερματοφύλακα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στο παιχνίδι οι: Δημητριάδης,Γκότσης,Φουδούλης,Γκιόζα,Σαββαίδης,Πασχαλίδης. Στο 65 λεπτό και μετά από πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ των Σαββαίδη και Δημητριάδη ο πρώτος έγραψε το 0-5 όπού ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Όλη η αποστολή αναχώρησε με το λεωφορείο για την πόλη των καταρρακτών όπου ο Βαγγέλης Ντίσιος έδωσε διήμερο ρεπό φυσικά και λόγω του 15Αύγουστου.
Έπομενη πρόπονηση έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα όπου θα ξεκινήσει στις 18:30 δηλαδή μισή ώρα νωρίτερα.
"Το διοικητικό συμβούλιο του Εδεσσαικού θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Φίλιππου Σταυροδρομίου για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην διεξαγωγή του φιλικού. Επίσης εύχεται καλή επιτυχία για την νέα χρονιά και επιστροφή στην Α1."
Την Τετάρτη 19 Αυγούστου η ομάδα θα ταξιδέψει στους Προμάχους όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε φιλική αναμέτρηση. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία διαθέτουν έναν πολύ αξιόλογο σύνολο με προπονητή έναν πρώην πράσινο τον Βασίλη Σαμαρά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. τον Παπαηλία γιατί τον φάγατε το παληκάρι βρε αγόρια ? στόπερ δεκαετίας χτίσαμε για να πάει στο καλαθο? ε ρε γλέντια πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.