Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε φιλική αναμέτρηση Εδεσσαϊκός - Εορδαϊκός 1-1 (φωτο)


Στην Κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας ισόπαλοι αναδείχτηκαν Εδεσσαϊκός και Εορδαϊκός παρουσία αρκετού φίλαθλου κόσμου στις κερκιδες.
Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ντίσιου για τους Τραιανοφόρους άφησε πολύ καλά στοιχειά αφού φανερωμένα ανανεωμένη η ομάδα δείχνει ότι και στο φετεινό πρωτάθλημα θα κάνει πρωταγωνιστική πορεία με βασικό στόχο φυσικά την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Γ Εθνικής. 
Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Σαπιανίδη μένοντας πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο ανέβασαν ρυθμούς και στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους ισοφαρίζοντας σε 1-1. 
Τα γκολ πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο με εντυπωσιακή οργανωμένη επίθεση του Εδεσσαϊκού ο Δημήτρης Χοντζιάς στην τελική προσπάθεια το 1-0 και στο δεύτερο μέρος μετά την σέντρα του Cela , ο Γιωργος Μαυροματίδης με εντυπωσιακή εκτέλεση ισοφαρίζει σε 1-1.
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 
α΄ημίχρονο ΚΑΤΡΑΤΣΕΑΣ,ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ,ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ,ΟΥΖΟΥΝΗΣ,PETROV,ΣΕΡΕΤΗΣ,ΧΟΝΤΖΙΑΣ,ΜΟΥΛΑΣ,ΓΚΟΤΣΗΣ,ΜΕΤΑΞΑΣ,ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. 
β΄ημίχρονο 
ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΓΚΙΟΖΑ,ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ,ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ,ΜΠΑΜΠΑΤΖΑΝΗΣ ΜΗΛΙΑΔΗΣ,ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ,ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ,ΠΑΛΗΜΑΝΗΣ,ΧΩΡΑΦΑΣ
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΕΜ., ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ,ΛΙΑΜΗΣ,ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ,ΜΠΙΚΟΣ,ΦΙΛΚΑΣ,ΣΕΡΣΕΜΗΣ,ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ.
β΄ημίχρονο - αλλαγές- 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,, CELA, ΚΩΣΤΑΚΟΓΛΟΥ ΒΛΑΔΙΚΑΣ ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΤΑΣΙΟΥ ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ
Επιμέλεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Λίγα πράγματα από μια ομάδα μισθοφόρων απέναντι σε μια ομάδα βασισμένη σε δικά της παιδιά απ την Πτολεμαίδα που κοιτάνε το μέλλον καλά ενώ εμείς φιλοξενούμε περαστικούς.Μακάρι να βγει το πείραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό πείραμα μόνο δικά μας παιδιά δοκιμάστηκε τόσα χρόνια, τό αποτέλεσμα είναί γνωστό. Ο συνδιασμός θα φέρει πολλά όπως φαίνεται,εφόσον παρακολούθησες τά φιλικά ,υπάρχει ενθουσιασμός σ΄΄ολους τούς τομείς.Τέρμα η κακομοιριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.