Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ποιον παραχωρούνται το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και 13 περιφερειακά αεροδρόμια


Η απόφαση για το που θα παραχωρηθούν τα περιφερειακά αεροδρόμια ελήφθη. Στη γερμανική Fraport παραχωρει η κυβέρνηση τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.
Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά την διάρκεια του Κυβερνητικού Συμβουλίου Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) που συνεδρίασε στις 13 Αυγούστου και χθες δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης σε υλοποίηση του σχετικού διαγωνισμού που έχει ολοκληρωθεί προ μηνών και μετά από την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλίου.
 Η υλοποίηση του συγκεκριμένου project περιλαμβανόταν στο Μνημόνιο που έγινε νόμος του κράτους στις 14 Αυγούστου. Την απόφαση υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης και οι υπουργοί Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, Οικονομίας Γ. Σταθάκης και Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτης.Πρόκειται για την πρώτη αποκρατικοποίηση που υλοποιείται από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως προκύπτει από το ΦΕΚ δεν υπάρχει κάποια αλλαγή και η σύμβαση θα γίνει βάση των όρων του διαγωνισμού που είχε κατακυρωθεί στην γερμανική εταιρία. Το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport ανέρχεται σε 1,23 δισ.
Τα 14 αυτά αεροδρόμια είναι:
της Θεσσαλονίκης,
της Κέρκυρας,
των Χανίων,
της Κεφαλλονιάς,
της Ζακύνθου,
του Ακτίου,
της Καβάλας,
της Ρόδου,
της Κω,
της Σάμου,
της Μυτιλήνης,
της Μυκόνου,
της Σαντορίνης και
της Σκιάθου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ειστε ολοι" ΚΟΥΦΑΛΕΣ"!!!!Εχω ακουσει οτι εδω και 2 χρονια υπαρχουν ενδιαφερομενοι (που εχουν ενδιαφερθει εμπρακτως-εγγραφα, δεσμευση απαιτουμενου κεφαλαιου κλπ) για τα ξακουστα ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ αλλα ...τα παντα εχουν βαλτωσει(εσκεμενα?) στο περιφημο-αναδιαρθρωμενο Ελληνιο Δημοσιο!!!.Μαλλον, κατα τα φαινομενα, προκειται να δοθουν -και αυτα!!!- σε συγκεκριμενη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ εταιρεια....Ειδομεν...."Οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας!!!" που ελεγε και ο Σταρενιος (φυσικα στο ρολο του προδοτη!!!)...Τωρα -εδω και χρονια- το ρολο του Σταρενιου παιζουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANVNYME 9:57 ΚΡΑΤΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ:
    KOYΦΑΛΕΣ.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
    1ον ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΑΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΔΕΝΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΟΠΟΤΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ
    2ον. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΚΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ Κ.Λ.Π
    3ον ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΩΡΑ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΠΑ Κ.Λ.Π

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.