Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μετ’ εμποδίων τα «ιγ΄ Χρυσάνθεια 2015»


Μετάθεση των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων για το Σάββατο 29/8
Πραγματοποιήθηκαν μετ’ εμποδίων οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις «ιγ’ Χρυσάνθεια 2015» στο Κάτω Γραμματικό Έδεσσας. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών είχαν ως επακόλουθο να προκληθούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα, τα οποία εμπόδισαν την πραγματοποίηση των μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων το βράδυ του Σαββάτου 22 Αυγούστου. Το πρωί της Κυριακής 23 Αυγούστου όμως πραγματοποιήθηκε κανονικά η καθιερωμένη θρησκευτική τελετή μνήμης στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Κάτω Γραμματικού. Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Χρυσάνθου Α’ (1768-1834), ενώ στη συνέχεια ο πολιτιστικός σύλλογος Κάτω Γραμματικού προσέφερε καφέ και κεράσματα στους παρευρισκόμενους.   
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός κ. Γιώργος Καρασμάνης και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου. Κάθε χρόνο στην εκδήλωση παρευρίσκονται και απόγονοι της οικογένειας του Πατριάρχη (οικογένεια Μανωλέα), τόσο από την Έδεσσα όσο και από άλλες περιοχές της Μακεδονίας όπου ζουν.    
Οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις αναβλήθηκαν και θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο Σάββατο 29 Αυγούστου στο Κάτω Γραμματικό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση).    
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Πέτρος Πριβαρτιτσάνης Γραμματέας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.