Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ακυρώνεται και η 2η μέρα του Πολιτιστικού Ανταμώματος στους Προμάχους Αλμωπίας! (φωτο&βίντεο)


Δεν βοήθησε τελικά ο καιρός για την ομαλή διεξαγωγή της πρώτης ημέρας του Πολιτιστικού Ανταμώματος των Προμάχων και η καταρρακτώδης πολύωρη βροχή που ξέσπασε, ακύρωσε τα σχέδια των διοργανωτών του Μ.Χ.Σ. Προμάχων.
Όπως κάθε χρόνο, τα πάντα είχαν ρυθμιστεί στην εντέλεια, με τους εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου να είναι στη θέση τους, τους υπαίθριους πωλητές στους πάγκους, τους επίσημους καλεσμένους στα καθίσματά τους και τους χορευτές σε κατάσταση ετοιμότητας.
Η βραδιά ξεκίνησε με την ανατριχιαστικά εντυπωσιακή είσοδο των 150 χορευτών του συλλόγου των Προμάχων, οι οποίοι τραγουδώντας το "Μακεδονία ξακουστή" έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν. Στη διάρκεια του τραγουδιού, ξέσπασε δυνατή μπόρα, αλλά οι χορευτές αψηφώντας την, τελείωσαν το πατριωτικό τους τραγούδι και μετά αποχώρησαν μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο, για να προστατευτούν.
Οι πολυπληθείς παρευρισκόμενοι αποχώρησαν, ενώ τα μέλη των χορευτικών συλλόγων φιλοξενήθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, αναμένοντας μάταια την βελτίωση των καιρικών φαινομένων. Δυστυχώς όμως η βροχή συνεχίστηκε, και κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Με μια λιτή ανακοίνωση στη σελίδα του facebook, ο Μ.Χ.Σ. Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" έκανε γνωστή την ακύρωση των εκδηλώσεων της δεύτερης ημέρας του Πολιτιστικού Ανταμώματος 2015.
"Δεν θα πραγματοποιηθουν οι εκδηλώσεις σήμερα Σαββατο 22 -8 -2015 λόγω του άστατου καιρού!!"
Δείτε το βίντεο από την έναρξη-είσοδο της πρώτης ημέρας με την ηρωική εμφάνιση των παιδιών του Μ.Χ.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ:

Δείτε φωτογραφίες από το παρασκήνιο της χθεσινής ημέρας του Πολιτιστικού Ανταμώματος, που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών:


Πηγή: promahi-nea.blogspot.com
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.