Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΠΣ Ζάκυνθος - Δόξα Μαυροβουνίου 3-0 (φωτο)


Το πρώτο φιλικό τεστ για το Μαυροβούνι
     Την Τετάρτη 27 Αυγούστου η Δόξα Μαυροβουνίου πραγματοποίησε το πρώτο φιλικό τεστ για τη νέα χρονιά. Με την πρώτη στα βαθιά θα μπορούσαμε να πούμε αφού είχε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Ζακύνθου που αγωνίζεται στην fooutball leaugue.
Η αποστολή της Ζακύνθου βρίσκεται άδω και 1 εβδομάδα στον Παλιό Αγ.Αθανάσιο για την προετοιμασία της και μαζί με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ βρίσκονται και πολλοί παίκτες υπό δοκιμή. Ένας από αυτούς και ο δικός μας Αριδαιώτης Δημήτρης Κοβάτσης που αποτελεί κι ένα από τα πολύ δυνατά ονόματα του Νομού μας με βαρύ βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του, που δεν αγωνίστηκε όμως αφού τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης. Η ομάδα της Ζακύνθου με τον βοηθό προπονητή Δημήτρη Νόλη επικεφαλή παρέταξε 2 ενδεκάδες ανά ημίχρονο για να δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό να βγάλει τα συμπεράσματα που χρειάζεται..
     Στον αντίποδα τώρα το τεχνικό δίδυμο της Δόξας Μαυροβουνίου Κουκουλής-Κοκόζογλου έφυγαν από το γήπεδο με παραπάνω από θετικές εντυπώσεις και συμπεράσματα για την απόδοση των παικτών τους αφού η διαφορά κατηγοριών και εμπειρίας παικτών είναι πολύ μεγάλη μεταξύ των δυο αντιπάλων. Παρολαυτα οι παίκτες του Μαυροβουνίου έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και θα αποτελέσουν σίγουρα έναν δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα .
     Στο τεχνικό μέρος του αγώνα το πρώτο μέρος βρήκε τους δυο αντιπάλους με λευκή ισοπαλία ενώ στην επανάληψη και στο 60' και έπειτα οι παίκτες της Ζακύνθου σαφώς πιο προπονημένοι δείχνοντας την αντοχή και εμπειρία τους έκλεισαν τους αντιπάλους τους στην περιοχή τους πετυχαινοντας και 3 τέρματα . το 1-0 ο Ορφανίδης και το 2-0 και 3-0 ο Μπαλαμπάνος.
ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΓΡΑΙΚΟΣ, ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, ΔΟΝΤΣΙΟΣ, ΝΙΚΙΤΣ, ΛΕΚΚΑΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΑΡΔΑΡΗΣ, ΣΑΜΑΡΗΣ
Β΄Ημίχρονο 
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟΣ, ΓΕΡΑΝΙΟΣ, ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΨΑΣΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΚΑΝΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ,ΤΣΑΝΑΚΤΣΟΓΛΟΥ
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΛΕΣΙ,ΠΟΛΥΤΙΔΗΣ ΟΥΡΑΝ ΣΕΧΙ, ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ.
(ΑΛΛΑΓΕΣ) ΕΛΕΖΙ, ΚΡΑΤΖΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΜΕΓΑΣ ΤΕΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΟΥΚΤΟΥΡΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πολύ καλό μας φίλο Λεωνίδα Μαλιούφα ορθοπεδικό γιατρό για την διοργάνωση του σπουδαίου αυτού αγώνα που έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Μαυροβουνίου να αντιμετωπίσουν μια σπουδαία ομάδα της Ζακύνθου που αγωνίζεται στα σαλόνια της football Leaugue.
Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση:
Δηλώσεις Δημήτρη Νόλη (βοηθός προπονητηή ΑΠΣ Ζακύνθου)
Μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Δόξα Μαυροβουνίου μας είπε''
Έχουμε κλείσει την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας στο βουνό. Έχουν έρθει πολλοί παίκτες υπό δοκιμή και αυτός ο αγώνας με το φιλικό Σωματείο του Μαυροβουνίου ήταν μια ευκαιρία για εμάς να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα για τα παιδιά που παρακολουθούμε τα οποία γίνονται ανά 2ημερο. Ο κορμός της ομάδος δεν έχει σχηματιστεί ακόμη . Ξεκινήσαμε αρκετά αργά αλλά μας βοηθάει πολύ το γεγονός ότι το πρωτάθλημα όπως και το κύπελλο θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Την Παρασκευή έρχεται και ο Χαλιντ Καραμα και την Κυριακή θα ενσωματωθούν στην αποστολή ακόμη 6-7 παίκτες που ανήκουν στο ροστερ της ομάδος με κορυφαίο τον Ζαιρι.
Για την επόμενη εβδομάδα έχουμε κλείσει κι άλλες φιλικές αναμετρήσεις με πρώτο αυτό της Τετάρτης με τον Απόλλων Καλαμαριάς.
Η ομάδα του Μαυροβουνίου μπορώ να πω ότι στάθηκε πολύ καλά στο ύψος των περιστάσεων τους ευχαριστούμε για το ταξίδι που έκαναν για να έρθουν να αγωνιστούν μαζί μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα τους.
Δηλώσεις Τάσου Κουκουλή τεχνικού Δόξας Μαυροβουνίου
Σήμερα η ομάδα μου έδωσε το πρώτο φιλικό τεστ για την νέα χρονιά. Παρολες τις απουσίες που είχαμε βασικών παικτών του ροστερ μας είδα ότι οι παίκτες μου ξεπέρασαν τις προσδοκίες που είχα γι αυτούς. Έπαιξαν πολύ δυνατά παρόλο που πολλές φορές αναγκάστηκαν να παίξουν σε θέσεις που δεν γνωρίζουν αφού έλειπαν βασικοί παίκτες της ομάδος.
Σίγουρα ήταν μια μεγάλη πρόκληση και μια μεγάλη ευκαιρία κυρίως για τους πολύ νεαρούς παίκτες μας να αγωνιστούν αντιμέτωποι με παίκτες ομάδος football Leaugue. Σίγουρα οι παίκτες της Ζακύνθου φανερά πιο προπονημένοι και έμπειροι αγωνιστήκαν πιο δυνατά . 
Εγώ με τον συνεργάτη μου Γιώργο Κοκοζογλου βγάλαμε τα συμπεράσματα μας τα οποία είναι πολύ θετικά και συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας στην οποία μέσα έχουμε ακόμη αρκετά φιλικά τεστ με επόμενο το Σάββατο με τον Μ.Αλ. Δροσερού.
Ευχαριστούμε πολύ το φιλικό Σωματείο της Ζακύνθου για την ευκαιρία που μα εδωσε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ανήκει στα μεγάλα σαλόνια των Εθνικών κατηγοριών
Αποστολή ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.