Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από τα Γιαννιτσά η εκλεκτή του πόντιου καλλιτέχνη Γιάννη Θεοδωρίδη (φωτο)


Στο ωραιότερο "πανηγύρι" και την πιο ενδιαφέρουσα "εκδήλωση" της ζωής του, πήρε μέρος  χθες ο πόντιος τραγουδιστής Γιάννης Θεοδωρίδης, ενώνοντας και επισήμως την ζωή του με την απαστράπτουσα πανέμορφη πόντια Τσαλιώτισα, Μαρία.
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Γιαννιτσών με κουμπάρο τον ερασιτέχνη τοπικό ποδοσφαιριστή γνωστό με το προσωνύμιο "Βουτυρίτσας".
Ακολούθησε παραδοσιακό ποντιακό γλέντι στην γενέτειρα του γαμπρού τα Αλωνάκια Κοζάνης με την συμμετοχή φίλων και συγχωριανών καλλιτεχνών όπως  Α. Παρχαριδης, Γ.Σοφιανίδης, Τ. Μάντζαρης, Κ. Αντωνιάδης, Γ. Σιανίδης κ.α. ενώ στο ζευγαρι ευχήθηκε και ο Κ. Αυγέρης. Το γλέντι κράτησε ως το πρωί με αμείωτο κέφι. Η Ηλεκτρονική Εφημερίδα μας έχοντας φιλοξενήσει αρκετές φορές εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε ο Γ. Θεοδωρίδης, εύχεται στο ζευγάρι κάθε ευτυχία και καλούς απογόνους, στον κουμπάρο πάντα άξιος.
Δείτε στιγμές του γάμου :
Επιμέλεια: Νόπη Παπαδοπούλου
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.