Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Συνεχίζεται η... δωρεάν διανομή της Καινής Διαθήκης!


Μάλλον αδιάφορα αντιμετώπιζαν οι περαστικοί σήμερα Σάββατο (08/8) μεσημβρινές ώρες, τους τέσσερις (04) άνδρες που είχαν… κατασκηνώσει στην περιοχή των μικρών καταρρακτών, στην πόλη της Έδεσσας.
Συγκεκριμένα, οι παραπάνω άνδρες, είχαν στήσει ένα μικρό τραπεζάκι, έχοντας πάνω σ΄αυτό διάφορα έντυπα (φώτο) τα οποία διένειμαν στους διερχόμενους. Κάποιοι αρνούνταν να τα παραλάβουν , άλλοι τα λάμβαναν και αφού τα έριχναν μια ματιά, τα πετούσαν στα καλάθια απορριμμάτων.
Προσεγγίσαμε την παρέα των τεσσάρων ανδρών, λαμβάνοντας τα έντυπα, ρωτώντας τους ταυτόχρονα  τι αφορούσαν. 
Η πρώτη απάντηση που λάβαμε ήταν ότι δεν είναι μάρτυρες του Ιεχωβά, παρά μόνο ότι είναι από την Ελεύθερη Αποστολική Εκκλησία, και σκοπός τους είναι να διανείμουν την καινή διαθήκη. Σε ερώτησή μας αν αυτή τους η ενέργεια-κίνηση γίνεται δεκτή από την επίσημη εκκλησία της Ελλάδας, απάντησαν ότι οι απόψεις είναι μοιρασμένες, ενώ στην επιμονή μας να μας πουν για την επίσημη θέση της εκκλησίας, απάντησαν ότι μάλλον είναι αρνητική.
Τα έξοδα κλπ δαπάνες για τις μετακινήσεις τους, καθ΄όσον επισκέπτονται αρκετές πόλεις της Μακεδονίας, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, καλύπτονται από τους ιδίους! ενώ η εργασία τους είναι εθελοντική!Σε πρότασή μας να τους φωτογραφήσουμε, αρχικά αρνήθηκαν ευγενικά, στην συνέχεια δέχτηκαν, ενώ απέκλεισαν από το ενσταντανέ τον… Βενιαμίν της τετράδας, καθ΄όσον όπως μας αποκάλυψαν είναι στρατιωτικός!
By Sakis    
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.