Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεκινούν με αυξήσεις στον ΟΓΑ οι δανειστές και ακολουθούν οι αλλαγές στο φορολογικό των αγροτών


Η αύξηση των εισφορών στον ΟΓΑ, με τριπλασιασμό στο καλύτερο σενάριο, φαίνεται να είναι στις προτεραιότητες των επιπλέον μέτρων που φέρονται να ζητούν οι δανειστές από την κυβέρνηση ως προαπαιτούμενο για την υπογραφή του νέου προγράμματος στήριξης.
Αντίθετα, φέρονται να συναινούν στην προσωρινή αναβολή της ψήφισης των αλλαγών για τη φορολόγηση των αγροτών για τον Οκτώβριο ή και αργότερα.
Από την πλευρά της η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν τίθεται ενδεχόμενο νέων προαπαιτούμενων, ωστόσο οι πληροφορίες μιλούν για ριζικές αλλαγές στο συνταξιοδοτικό, που εκτός της κατάργησης των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, τίθεται θέμα εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος ή ισοδύναμα, αύξηση των εισφορών στον ΟΓΑ, κατάργηση του νόμου υπέρ τρίτων και σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ για τριακόσιες πενήντα χιλιάδες δικαιούχων.
Πηγή: paseges.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.