Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία από τον Πρόεδρο της Κ.Α.Θ για παράνομη διακίνηση φρούτων-ροδακίνων


Σαν νόμιμος εκπρόσωπος της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΑΘ  και από το νόμο υποχρεωμένος  να υπερασπίζομαι  τα συμφέροντα  του ελληνικού δημοσίου  , των έμπορων της Αγοράς και της κοινωνίας γενικότερα καταγγέλλω  ότι: 
Αυτό το χρονικό διάστημα οργιάζει η παράνομη διακίνηση φρούτων –ροδάκινων στους νομούς Ημαθίας και Πέλλας  μέσω κυρίως Βούλγαρων και Ρουμάνων  εμπόρων διακινητών και μεταφορέων ,οι οποίοι  φορτώνουν ροδάκινα απ ευθείας  από τα χωράφια με ανύπαρκτα η ανεπαρκή παραστατικά. Η διαδικασία αυτή είναι παράνομη , διότι δεν τηρούνται οι κανόνες  και διατάξεις της εμπορίας , του ανταγωνισμού , του φορολογικού δικαίου , της ποιότητας  , της φυτουγειας και άλλων πολλών . 
Η απουσία του οποιουδήποτε έλεγχου είναι  παντελής.
Αποτελέσματα  των φαινομένων αυτών είναι:
Α) Το Δημόσιο να χάνει έσοδα .
Β) Να δημιουργείται αθέμιτος ανταγωνισμός σε βάρος των συνεταιρισμών , των έμπορων της ΚΑΘ, αλλά και των έμπορων της ευρύτερης περιοχής .
Γ) Να ακυρώνονται οι πολιτικές της κυβέρνησης για τήρηση των  κανόνων  της αγοράς με βάση την νομοθεσία  για οργάνωση των αγροτών σε Ομάδες Παραγωγών   , Συναιτερισμούς ,Διεπαγγελματικές  ,   Κέντρα παραλαβής  κλπ. και να χάνεται η αξιοπιστία και η προοπτική  της. Σας παρακαλώ να εξαντλήσετε με τις υπηρεσίες σας , κάθε περιθώριο για την πάταξη  του παραπάνω φαινομένου.
με τιμή
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Δημήτριος Χαμπίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.