Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρύα Βρύση: Καλλιεργούσε ναρκωτικά στην αυλή της οικία του


Η έρευνα των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Πέλλας,  οδήγησε στη σύλληψη ενός άντρα στην Κρύα Βρύση, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Πρόκειται για ένα 49χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της ΟΠΚΕ Πέλλας, εντοπίστηκε ο 49χρονος σήμερα πρωινές ώρες στην Κρύα Βρύση, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Τέσσερα μικροδέματα με μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ στην αυλή της οικία του βρέθηκαν και εκριζώθηκαν-κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 190 εκατοστών. Επιπλέον από τη οικία του κατασχέθηκαν μια συσκευασία κάνναβης βάρους 14 γραμμαρίων, 134 ναρκωτικά δισκία και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ εβαλε χερι στις επιδοτησεις!!!! ...τωρα βαζει χερι ...και στις παραγωγες????..."ΝΤΡΟΠΗ" ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.