Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Μαύρα Μεσάνυχτα" στη Σκύδρα (φωτο)


Πρώτη χρονιά φέτος για την εμπροπανήγυρη στη Σκύδρα και εκτός από τα ρούχα και τα διάφορα εμπορεύματα, είναι πολλά και τα ταχυφαγεία που λειτουργούν. Ευχάριστη εκπλήξη τα "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ", τα οποία τα γνωρίσαμε πέρσι στα Γιαννιτσά.
Εκτός από το προσεγμένο και προσιτό σε τιμές φαγητό, αυτό που κάνει τα "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ"  να ξεχωρίζουν, είναι η ζωντανή μουσική, κάτι που εκτοξεύει το κέφι στα ύψη, η πολύ καλή διάθεση και εξυπηρέτηση από το προσωπικό, στα πλαίσια βέβαια πάντα στο ότι πρόκειται για πανηγύρι και κάποιες πολυτέλειες δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν. Οικογένειες και νεανικές παρέες γεμίζουν το ταχυφαγείο κάθε βράδυ, ενώ αργότερα νέοι της περιοχής συναθροίζονται σε ένα άτυπο ραντεβού για χορό και διασκέδαση. Τα "ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ" μετά τη Σκύδρα θα βρίσκονται και στα Γιαννιτσά από τις 6 εως τις 12 Σεπτεμβρίου.
Δείτε τι γίνεται στα "Μαύρα μεσάνυχτα": Επιμέλεια Νόπη Παπαδοπούλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.