Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: " Ο... περιπλανώμενος αγρότης"! (φώτο)


Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις διαδοχικές θέσεις άλλαξε, μέχρι τελικά- ελπίζουμε- να παραμείνει οριστικά σ΄αυτήν, το γλυπτό του Χάρη στην πόλη της Έδεσσας, που απεικονίζει έναν συμπαθή αγρότη και δύο συμπαθέστατα τετράποδα.
Ένα γαϊδουράκι και ένα μικρό κατσικάκι. Αρχικά είχε τοποθετηθεί στον χώρο των καταρρακτών, στην συνέχεια στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα έναντι του Δημοτικού σταδίου, και πριν λίγες ημέρες στο
Βαρόσι, όπου γίνεται πόλος έλξης και αντικείμενο θαυμασμού από μικρούς και μεγάλους...

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ - ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ.
    ΤΙ ΕΝΝΟΩ;
    Ο ΑΓΡΟΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΙΓΜΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΡΑΧΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΤΞΕ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ,
    Η΄ ΜΗΠΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΑΜΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΠΑΡ.
    Η΄ ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    Η ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΦΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΜΕΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλώς ή κακώς η Εδεσσα είναι μια πανέμορφη πόλη που σφύζει απο ζωή.Η Εδεσσα ειναι το καμάρι όλης της Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ 9:21 ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ, ΓΡΑΦΕ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΩΣ Η΄ ΚΑΚΩΣ.

      ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ.

      1. ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ.
      2. ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΩΡΕΣ, ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ.
      3. ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΗΝΕΜΙΑ.
      ΔΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

      4. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ 0!

      5. ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΡΓΩΝ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΤΩΝ, ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΟΥΜΕ:
      ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ.

      ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΜΠΕΤΟΝ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝΔΡΕΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ.Λ.Π

      ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ 4-5 ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ Η΄ ΕΠΕΚΤΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.
      ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΦΥΖΕΙ ΑΠΟ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΦΕ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ.
      ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
      ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ;

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ 2. 52 , δυστυχώς μια ομάδα συμπολιτών μας που δεν θα έβλεπε ποτέ εξουσία, κατέστρεψε την πόλη. και την γύρω περιοχή, λίγα ειναι όσα αναφέρεις, ο δήμος θα κάνει χρονια να συνέλθει από αυτή τη καταστροφή

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.