728x90

Πούτιν και Μεντβέντεφ γυμνάζονται, ψήνουν μπριζόλες και πίνουν τσάι (βίντεο)

Στη δημοσιότητα έδωσε το Κρεμλίνο φωτογραφίες και βίντεο, με πρωταγωνιστές τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά και τον πρωθυπουργό της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ... εκτός πολιτικών καθηκόντων.
Τα στιγμιότυπα από την εξοχική κατοικία του Πούτιν στο Σότσι εμφανίζουν τους δύο άνδρες να γυμνάζονται μαζί, καθώς επίσης να κάνουν μπάρμπεκιου, αλλά να απολαμβάνουν και το τσάι τους.
Με ένα λευκό μπλουζάκι και παντελόνι φόρμας ο Πούτιν σηκώνει βάρη, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, τον οποίο θέλει να εμφυσήσει στους Ρώσους.
Παράλληλα είναι και μία έμμεση απάντηση στη φημολογία ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
Στη συνέχεια Πούτιν και Μεντβέντεφ εμφανίζονται να ψήνουν μπριζόλες και να απολαμβάνουν ένα τσάι.
Ο Ρώσος πρόεδρος έχει επανειλημμένα αποδείξει την δραστήρια πλευρά της προσωπικότητάς του, έχοντας οδηγήσει μονοθέσιο της Formula 1, πετάξει με μαχητικό αεροσκάφος και ψαρέψει λούτσο βάρους 21 κιλών στη Σιβηρία.
Ακόμη τον έχουμε δει να κάνει ιππασία, τζούντο και καταδύσεις με υποβρύχια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ad Code