Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτοδύναμες κυβερνήσεις (βίντεο)


Αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση, θα πρέπει να επιστρέψουμε σε ισχυρές αυτοδύναμες κυβέρνησεις, δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στο Mega, χαρακτηρίζοντας τον Γιάννη Βαρουφάκη χαβαλεντζή πολιτικό.
Όπως είπε, ως χώρα οι κυβερνήσεις συνεργασίας δεν μας βοήθησαν και πολύ, διευκρίζοντας ότι αναφέρεται στις προηγούμενες κυβερνήσεις συνεργασίας και όχι στη σημερινή.
Σημείωσε πάντως πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοδύναμος θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Δείτε το σχετικό βίντεο:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Αν το νέο που πρεσβεύει ο Τσίπρας για τον Νομό Πέλλας είναι η Τζάκρη, τότε τύφλα νάχει το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΩΡΙΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην πιάνετε στο στόμα σας ρε άχρηστοι την τζακρη. Αυτή κάνει μια χαρά την δουλειά της και είναι η πρώτη των πρώτων και θα παραμείνει. Εσείς κοιτάτε τα χαλια σας χαϊβάνια που δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Βόδια ε βόδια που θα τολμήσετε να μιλήσετε για το πιο επιτυχημένο άτομο του νομού Πέλλας. Μπε ρε μπεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλα κανει και μας λεει προβατα. Αφου παλι την Τζακρη θα ψηφησουμε. Και για να δειτε ΠΟΣΟ προβατα ειμαστε, θα εινα πρωτη και με διαφορα..... Προβατα ξυπνατε που ειπε και μεγας Νοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου παει και τα λεει σε κατι χαιβανια οπως ο τυπος απο πανω ο 1.03 τι περιμενετε; τα χαιβανια σε αυτην την περιοχη σαν κι αυτον τον τυπο ειναι αρκετα ωστε να την βγαλουν.Σας μαστουρωνει με τα ρουσφετια ετσι; Μουυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.