Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών να καταρρέει μπροστά στις κάμερες (βίντεο)


Η έντονη δυσφορία που παρουσίασε μπροστά στις κάμερες κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου με τον Τσέχο ομόλογό του στην Πράγα κάνει τους Γάλλους να αναρωτιούνται αν ο Λοράν Φαμπιούς πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον
Μα τι συμβαίνει με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών; Από τι πάσχει ο Σοσιαλιστής υπουργός; Εχει νευρολογική ασθένεια και το κρύβει; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα του γαλλικού Τύπου, ενισχύοντας τις φήμες περί κλονισμένης υγείας του 69χρονου Λοράν Φαμπούς . 
Ο ίδιος πάντως έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες ότι πάσχει από Πάρκινσον δηλώνοντας ότι, αυτό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες είναι μία ίωση. «Αισθάνθηκα μία αδιαθεσία», δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Le Monde o Γάλλος υπουργός για να δικαιολογήσει την λιποθυμία του στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Πράγα με τον Τσέχο ομόλογό του, Λουμπομίρ Ζαοραλέκ να σπεύδει να τον βοηθήσει. 
«Επί 30 δευτερόλεπτα αισθάνθηκα δυσφορία, μετά ήμουν καλύτερα», δήλωσε ο Φαμπιούς ξεκαθαρίζοντας πως δεν πάσχει από ασθένειας νευρολογικής φύσεως. 
«Ανακοινώθηκε ότι απεβίωσα;» είπε ο Φαμπιούς κάνοντας χιούμορ. «Θα σας είχα εημερώσει πάντως. Σας είπαν ότι πάσχω από Πάρκινσον; Προς το παρόν δεν μου έχει συμβεί. Έχετε την εντύπωση ότι τρέμω;» πρόσθεσε ο Φαμπιούς.
Και για να ηρεμήσουν τους δημοσιογράφους οι συνεργάτες του Γάλλου υπουργού Εξωτερικών έσπευσαν να συγκρίνουν τον Φαμπιούς με τον κατά πολύ νεότερό του, Γάλλο πρωθυπουργό, Μανουέλ Βαλς, ο οποίςος είναι γνωστός στους κυβερνητικούς κύκλους για την νευρικότητά του. «O Γάλλος πρωθυπουργός, Μανουέλ Βαλς, έχει εξάψεις όταν βρίσκεται υπό καθεστώς στρες. Από την πλευρά του, ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών, όταν είναι κουρασμένος, εμφανίζει τρέμουλο στα χέρια του. Πάντως δε έχει ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος Πάρκινσον», αναφέρουν οι συνεργάτες του Φαμπιούς.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.