Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Η πόλη των νερών με συντριβάνια... σαχάρας! (φώτο)


Δικαίως… εχθροί και φίλοι την ονομάζουν η «πόλη των νερών». Ο λόγος φυσικά για την πρωτεύουσα της Πέλλας, την πόλη της Έδεσσας. Και όμως!
Τα συντριβάνια που υπάρχουν στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου Έδεσσας, του  ΙΚΑ και στον χώρο των καταρρακτών, στερούνται αυτό που άφθονα υπάρχει στην πόλη. Το νερό. Συγκεκριμένα, το μικρό συντριβανάκι που υπάρχει μπροστά από το ΙΚΑ, επί της οδού Φλωρίνης, για άγνωστο λόγο, δεν λειτουργεί, παρά μόνο υπάρχουν μόνιμα στάσιμα και λιμνάζοντα ύδατα, δημιουργώντας ενδεχομένως εστίες μόλυνσης, λόγω και των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τελευταία.



Στις άλλες περιπτώσεις, στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, αλλά και στον χώρο των καταρρακτών, δίπλα στο εκκλησάκι της Αναλήψεως, τα υπάρχοντα συντριβάνια, θυμίζουν... σαχάρα, αφού και σε αυτά για άγνωστο λόγο, απουσιάζει εντελώς το αγαθό που υπάρχει σε αφθονία στην πόλη και στην περιοχή, στερώντας από τους επισκέπτες την δροσιά και την όμορφη εικόνα που προσφέρουν γενικά τα συντριβάνια.

By Sakis
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΡΕ SAKIS ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΑΣ ΤΩΡΑ.
    ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟ ΑΓΡΟΤΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ: καλώς ή κακώς η Εδεσσα είναι μια πανέμορφη πόλη που σφύζει απο ζωή.Η Εδεσσα ειναι το καμάρι όλης της Μακεδονίας.

    Η ΕΔΕΣΣΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.
    ΟΣΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ Ε.Ε, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΑΡΧΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΡΦΑ , ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΩΡΕΣ.
    ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ, ΤΩΡΙΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους ένα άρθρο που δείχνει ένα από τα προβλήματα του δήμου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.