Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΕΚ τριών αστέρων! (βίντεο)


Η Ένωση άνοιξε το σκορ στο 27' με γκολ «καραμπόλα» από τον Βάργκας - Το 2-0 με τον Γκάλο στο 47' - Στο 58' το 3-0 από τον Αραβίδη μετά από πάσα του Σιμόες - Ντεμπούτο και για τον Ντιέγκο Μπουονανότε.
Επιστροφή στα «σαλόνια» για την ΑΕΚ, μετά από δύο χρόνια με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Η Ένωση επικράτησε με σκορ 3-0 του Πλατανιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ανεβάζοντας κατά διαστήματα σε υψηλά στάνταρ την απόδοσή της, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οπότε και σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματά της. Αναγνωριστικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. 
Ο Πλατανιάς έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική του γραμμή και επιχειρεί με αντεπιθέσεις να αξιοποιήσει τα όποια κενά στα μετόπισθεν των γηπεδούχων. Η ΑΕΚ από την πλευρά της εμφανίζεται πιο επιθετική και με κεντρικό εκφραστή τον Τζιμπούρ στην επίθεση, προσπαθεί να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Η ΑΕΚ δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την εστία του Πλατανιά, αλλά στο 27', μετά από κάθετη πάσα του Γιόχανσον, ο Βάργκας έκανε την προβολή, η μπάλα κόντραρε στον αντίπαλο αμυντικό, ξεγέλασε τον αντίπαλο γκολκίπερ, πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίχτυα... 1-0 για τους γηπεδούχους. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους. Στο 47', ο Γκάλο «χόρεψε» τον Βάντερσον και με εξαιρετική εκτέλεση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ξεσηκώνοντας τους οπαδούς στην εξέδρα. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα δεν αρκέστηκαν στο υπέρ τους 2-0, επιδιώκοντας και άλλα γκολ. Στο 58', ο Σιμόες με ωραία προσπάθεια από δεξιά, έβγαλε την παράλληλη σέντρα και ο Αραβίδης με κοντινή προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια η ΑΕΚ «κατέβασε» ρυθμό, ενώ η είσοδος του Αργεντινού Ντιέγκο Μπουονανότε ξεσήκωσε εκ νέου την εξέδρα, με τον βραχύσωμο μέσο να δείχνει ένα μικρό μέρος από τις ικανότητές του.

Δείτε τα όλα με ένα κλικ ΕΔΩ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.