Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μουσική στο Αυγουστιάτικο φεγγάρι από τον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας (βίντεο&φωτο)


Κορυφώθηκαν χθες το βράδυ οι εκδηλώσεις σε δεκάδες αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και μνημεία της χώρας, για τον εορτασμό της Αυγουστιάτικης πανσέληνου.
Έτσι και στον Αρχαιολογικό Χώρο της Πέλλας, περί τα 600 άτομα στις 21:30 ώρα, παραβρέθηκαν για να απολαύσουν το Αυγουστιάτικο φεγγάρι, υπό τους ήχους κλασικής μουσικής, στα βόρεια της «Οικίας του Διονύσου», με έργα Beethoven, Rachmaninov, Debussy, Chopin και άλλων συνθετών. 
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενή προσφορά των μουσικών Ανδρομάχης Κυπραίου στο βιολί και Ζώη Ζαφειρίου στο ηλεκτρικό πιάνο. 
Την τεχνική υποστήριξη προσέφεραν ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, ο Μορφωτικός και Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Η Αρχαία Πέλλα» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πέλλας. 
Στην πανέμορφη και λιτή εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Σοφίας και Δημήτρης Στεργιούλας.
Δείτε ένα μικρό μέρος από την συναυλία κλασικής μουσικής:
  
Δείτε και τις φωτογραφίες από την εκδήλωση:
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.