Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γιάννης Νέδος στον Εδεσσαϊκό (φωτο)


Άλλος ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής ανήκει πλέον στο ρόστερ του Εδεσσαϊκού. 
Πρόκειται για τον Γιάννη Νέδο αμυντικό,γεννημένο το 1994. Παρά το μικρό της ηλικίας του,ο Νέδος έχει ήδη προλάβει να αγωνιστεί σε ομάδες football league και football league 2 με τους πρώην προπονητές του να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την αξία και το ήθος του.
Ο ποδοσφαιριστής έφτασε στα γραφεία μαζί με τον γενικό αρχηγό όπου τον καλοσώρισε ο πρόεδρος.
Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, με το Νέδο να υπογράφει το δελτίο του και αμέσως να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.
ΝΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ
Με νέο πρόσωπο τον Νέδο ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η απογευματινή προπόνηση.Κανονικά συμμετείχε και ο Δημήτρης Βοτάρης ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει και ο Μιχάλης Γκότσης από τις ολιγοήμερες διακοπές του.Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λαφαζανίδης,Μεταξάς και Μούλας έπειτα από μικροενοχλήσεις.
Για προληπτικούς κυρίως λόγους πιθανότατα να απουσιάσουν ή να πάρουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αύριο όπου είναι προγραμματισμένο το φιλικό στις Αμπελειές με τον τοπικό 'Αρη.Για αύριο να θυμίσουμε οτι η αποστολή θα αναχωρήσεις στις 16:00 ενω η διοίκηση για άλλη μία φορά θα έχει φροντίσει να υπάρχει καλάθι με φρούτα και σάντουιτς μετά τον αγώνα.
Οι μεταγραφές δε σταματούν στον Νέδο,αυτά ήταν τα λόγια του Νίκου Φανάρα πριν από λίγο.Σε συνεχής συζητήσεις και διαπραγματεύσεις βρίσκεται ο γενικός αρχηγός με έμπειρο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην super league.Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στην δύση της καριέρας του,παρόλα αυτά με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να κάνει την διαφορά.
Την Κυριακή το πρωί οι φίλοι του Εδεσσαικού θα έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν την πρώτη συνέντευξη του προπόνητη μας Βαγγέλη Ντίσιου.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
Επί τη ευκαιρία της μεταγραφής του Νέδου κρίνεται απαραίτητο να διευκρινιστούν κάποια πράγματα. Ο σχεδιασμός που έγινε όλο αυτό το διάστημα από τους ανθρώπους της ομάδας είχε κύριο σκοπό να δημιουργησεί ένα σύνολο το οποίο θα παίζει ωραία μπάλα,θα έχει ομοιογένεια και ταυτόχρονα να βάλει γερές και στέρεες βάσεις όχι μόνο για φέτος με την διεκδίκηση και κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά κυρίως για την επόμενη χρονιά.
Όλες οι επιλογές που έγιναν είναι εντός ορίων του προυπολογισμού που είχαν τεθεί από την αρχή και σε καμία περίπτωση δεν χρειάστηκε να ξεφύγει οικονομικά η κατάσταση.
Επίσης όλες οι περιπτώσεις αποτελούν προιόν μελέτης και στόχευσης των κενών θέσεων που είχε η ομάδα.Πέρα από την ποδοσφαιρική ικανότητα που είχαν ως κύριο στοιχείο,οι υπεύθυνοι εξέταζαν τις φιλοδοξίες και το χαρακτήρα των παικτών, κάτι που θα παιξει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός καλού συνόλου στα αποδυτήρια.Εαν είναι σωστές οι επιλογές θα φανεί στο τέλος,που όλοι μας,θα κριθούμε.
Για αυτό πάντως που θα πρέπει να είναι σίγουροι όλοι οι φίλοι του Εδεσσαικού είναι ότι έγινε πολύ μελετημένη δουλειά στο θέμα των μεταγραφών και να μην έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι πετάχθηκαν άσκοπα χρήματα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ο γιαννακης ο νεδος εχει να παικει ενα χρονο ποδόσφαιρο,καλος ειναι.Οι μανατζαραίοι προτείνουν ο Τζεπτιμπης φέρνει.Εξ άλλου άλλος θα πληρώσει το λογαριασμό.Τέλος λοιπόν και για τον Παπαηλία.Πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκεί που δούλευε η ομάδα επί 4-5 χρόνια 10 αξιόλογα ταλέντα δικά της ,με υπομονή και μεράκι,απ την Εδεσσα και γύρω,έρχεται ένας χείμαρος,ο χείμαρος Φανάρας κατ εντολή του στρατηγού Ντίσιου,και φιάχνει μια ομάδα ξενόφερτων, από Κιλκίς,Σέρρες,θεσσαλονίκη,Σκόπια !!! που εαν δεν πληρωθούν θα αφήσουν την ομάδα πάλι στο κενό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσο πισω ειστε εκει στην Εδεσσα...ΤσομπανοΒλαχοι με τετοια ιστορια η Ομαδα και την καταστρεψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρα μεταγραφες είναι όλες αυτές, απλά ο νέος προπονητής δείχνει με τον τρόπο του ότι : εδεσσαίοι τερματοφύλακα δεν έχετε φέρτε μου τον Κατρατσέα, αμυντικούς δεν έχετε κανένα ,όλοι ειναι άχρηστοι ,πληρώστε και φέρτε μου Ποντροβ, Νεδο, Σερέτη, οι επιθετικοί σας όλα χάλια μαύρα -φέρτε μου Γκότση Δημητριάδη και καλού κακού βάλε κι ενα Βατάρη μέσα.Τόσα χρόνια όσοι δούλεψαν στον εδεσαικό μηδεν.Επίσης θέλω βοηθό,θέλω γυμναστή και κλπ.Άρε Μπούλη που είσαι αγόρι μου? για να δούμε παρέλαση πως θα είμαστε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.