Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκρηξη οφειλών στη ΔΕΗ λόγω capital controls


Το ηλεκτρονικό σύστημα SAP εντοπίζει καταναλωτές που είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αλλά εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και δεν πληρώνουν. Η ΔΕΗ σχεδιάζει νέα τιμολογιακή πολιτική που θα επιβραβεύει τους καλοπληρωτές.

Τα capital controls αύξησαν τα ανεξόφλητα χρέη προς τη ΔΕΗ-Στα 2 δισ. οι οφειλές
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Καθημερινή της Κυριακής τα capital controls τίναξαν κυριολεκτικά στον αέρα την πρώτη προσπάθεια της ΔΕΗ ΔΕΗ +5,84% να ανακόψει τον υψηλό ρυθμό αύξησης των ανεξόφλητων οφειλών που απειλούν να στεγνώσουν τη ρευστότητά της.
Οι οφειλές αυξήθηκαν κατά 200 εκατ. ευρώ αγγίζοντας τα 2 δισ., μεταδίδει ο SKAI.
Κύμα απλήρωτων λογαριασμών εμφανίζεται και στον κλάδο τηλεπικοινωνιών με τις επιπρόσθετες οφειλές καταναλωτών να υπολογίζονται σε 50 εκ. ευρώ κατά τον μήνα Ιούλιο.
Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ της η ΚτΚ, το ηλεκτρονικό σύστημα SAP εντοπίζει καταναλωτές που είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αλλά εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και δεν πληρώνουν.
Σε αυτό το δυσχερές πλαίσιο, η ΔΕΗ ΔΕΗ +5,84% φέρεται να σχεδιάζει τη νέα τιμολογιακή πολιτική της, που θα τεθεί σε εφαρμογή από τον Σεπτέμβριο και η οποία μεταξύ άλλων θα επιβραβεύει τους καλοπληρωτές.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.