Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H Δημοκρατία δεν κινδυνεύει πλέον διότι η Δημοκρατία καταλύθηκε


Ανήμπορος πλέον ο πολίτης να αντισταθεί και να αντιδράσει στη λαίλαπα των μέτρων που εξαπολύει σωρηδόν η νέα παγκοσμιοτραπεζοκινούμενη Κυβέρνηση, η οποία μάλιστα αυτοπροσδιορίζεται ως «αριστερά»!!, ως συνέχεια των προηγουμένων τροικανοκινουμένων «φιλελεύθερων»!! Κυβερνήσεων, παρακολουθεί με αγωνία τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν γύρω του.
     Παρακολουθεί το ξεπούλημα κάθε κομματιού της αιματοβαμμένης με αίμα ηρώων της Πίστεως και της Πατρίδας του γης, χαρακτηριζόμενης ως «φιλέτου», στους ανώνυμους και απρόσωπους βαρόνους της Παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, έναντι πινακίου φακής. Έναντι ευτελούς τιμήματος προκειμένου κατόπιν οι κάτοικοι της υπερήφανης αυτής Χώρας να συρθούν δουλικά ως σκλάβοι, βορά στο παγκόσμιο τραπεζικό τοκογλυφικό σύστημα. Να οδηγηθούν προς τον όλεθρο και την καταστροφή, σηματοδοτώντας με το παράδειγμά τους την δουλοποίηση που θα ακολουθήσει με θύματα όλους τους πολίτες των λαών του πλανήτη και τη δημιουργία της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας φτιαγμένης στα μέτρα τους. 
     Νησιά, Αεροδρόμια, Λιμάνια κάθε ζωτικός χώρος αυτής της Χώρας ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ!!, ενώ συγχρόνως οι λίγες υγιείς επιχειρήσεις που ακόμη ανθίστανται, με περισσή μαεστρία εξαναγκάζονται εμμέσως να εγκαταλείψουν το ελληνικό έδαφος, μετακομίζοντας σε γειτονικά και όχι μόνο κράτη. Την ίδια ώρα η «Κυβέρνηση του λαού» η «Κυβέρνηση των αδυνάτων» χρυσώνει το χάπι σε μια μερίδα συνανθρώπων μας, στην ουσία «βουλώνοντάς» τους πρόσκαιρο το στόμα, επαναδιορίζοντάς τους στο ήδη πτωχευμένο ελληνικό δημόσιο. Το διπλό αυτό σχέδιο είναι παλιό και αποτελεί επιτυχημένη συνταγή. Συσσώρευση στο Κρατικό προϋπολογισμό υπερπληθώρας μη αναγκαίων, σε όλες τις περιπτώσεις προσώπων, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα τα ασφαλιστικά ταμεία να βουλιάξουν. Πρόωρες συνταξιοδοτήσεις γεωργών, υπαλλήλων κλπ, εθελούσιες πρόωρες αποχωρήσεις σε συνδυασμό με την ταυτόχρονη εκδίωξη των επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν και εξακολουθούν να πραγματοποιούνταν με τη σύμπραξη των καλοαμειβομένων συνδικαλιστών και του καθενός από μας που χειροκροτεί το γεγονός αυτό ως επιτυχία, αποτελεί την ταφόπλακα στο μέλλον αυτού του τόπου. Η αποδόμηση της Ελλάδος δια χειρών Ελλήνων ηγετών συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, σε μια εποχή που οι ηγέτες άλλων λαών θωράκιζαν και εξακολουθούν να θωρακίζουν τη χώρα τους, ώστε να είναι έτοιμη να αντισταθεί στον σημερινό παγκόσμιο οικονομικό πόλεμο.
     Κινητή και ακίνητη περιουσία των Ελλήνων μπαίνει πλέον στο στόχαστρο και η ακριβής καταγραφή της, με το πρόσχημα του νοικοκυρέματος της Χώρας, αποτελεί τον προπομπό του επόμενου βήματος που θα ακολουθήσει, δηλαδή την εκποίησή της. Τα μέτρα προς τον σκοπό αυτό που θα επιβληθούν στους πολίτες θα είναι δυσβάσταχτα, καθιστώντας αδύνατη την ανταπόκρισή τους σε αυτά. Η σταδιακή κατάργηση του χαρτονομίσματος και του κέρματος, η αχρήματη δηλαδή κοινωνία είναι πλέον γεγονός με την εφαρμογή του πλαστικού χρήματος. Η «καρτούλα» μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας προκειμένου, όπως ισχυρίζονται οι Κυβερνώντες, να μας διευκολύνει στις συναλλαγές, αλλά κυρίως για να πατάξουν τη φοροδιαφυγή που κάνουν οι «κακοί» συμπολίτες μας, που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Κάρτες με ομορφοφανείς χαρακτηρισμούς όπως η «κάρτα αλληλεγγύης» έχουν ήδη παραληφθεί από συνάνθρωπους μας οι οποίοι ξαφνικά βρέθηκαν στο δρόμο γιατί έχασαν δουλειά, σπίτια, περιουσίες. «Βραχιολάκια» άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και τοποθετήθηκαν ήδη στους φυλακισμένους, ενώ σειρά έχουν οι αμνήμονες αδελφοί μας και κατόπιν όλοι εμείς που θα αδυνατούμε να ανταπεξέλθουμε στα χρέη που συνεχώς φορτώνουν στις πλάτες μας. Μάλιστα Βουλευτής του Νομού μας ήταν εισηγητής του Νομοσχεδίου για τα «βραχιολάκια», που θέσπισε η προηγούμενη Κυβέρνηση.
     Όλα αυτά φυσικά και όχι μόνο είναι μέτρα που παίρνονται από τους Κυβερνώντες μας ως ένδειξη έμπρακτης έκφρασης μιας ανιδιοτελούς αγάπης προς εμάς, που υπερβαίνει σε θέρμη και αυτήν ακόμη των γονέων προς τα παιδιά τους. Όλα αυτά τα μέτρα παίρνονται γιατί τελικά θέλουν να μας σώσουν. Αλλά να μας σώσουν από ποιους; Να μας σώσουν από τι; Γιατί τελικά κόπτονται τόσο πολύ να μας σώσουν; Από ποιους κινδυνεύουμε και παρεμβαίνουν να μας σώσουν; Ποιοι είναι οι «κακοί» αφού αυτοί είναι οι «καλοί» μας προστάτες; Εξωγήινοι είναι αυτοί που μας κουνούν το δάκτυλο και απαιτούν την κεφαλή μας επί πίνακι γιατί τολμήσαμε να χρωστάμε ή ακριβοπληρωμένα πολιτικά πιόνια που «έσπαλαν» ότι απευθύνονται σε συνανθρώπους τους;
     Εμείς όμως οι Ορθόδοξοι Έλληνες γνωρίζουμε πολύ καλά Ποιος είναι Αυτός που σώζει.  Ήμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο ο Τριαδικός Θεός δια των πρεσβειών της Παναγίας και των Αγίων Του ΣΩΖΕΙ και κανένας άνθρωπος, πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό ή άλλο σύστημα ως ανθρώπινο ημιτελές αδύναμο κατασκεύασμα. Αδυνατούμε να πιστέψουμε τις προθέσεις των εκάστοτε παρατρεχάμενων πολιτικάντηδων που δηλώνουν απερίφραστα ότι θα συμμαχήσουν ακόμη και με τον διάβολο!!! για το καλό μας. Ακόμη και με τον διάβολο για να μας σώσουν!! Αν είναι δυνατόν να μας σώσει ο βελζεβούλης και τα ανθρωπόμορφα όντα, οι σύμμαχοί του!
     Όμως αυτός ο τόπος είχε, έχει και θα έχει μέλλον γιατί το στηρίζουν οι προσευχές και τα δάκρυα Αγίων ανθρώπων που ακόμη προσεύχονται γι’ αυτόν αλλά κυρίως για μας. Είναι οι άγνωστοι, οι αφανείς εκείνοι ήρωες της Πίστεως που ξημεροβραδιάζονται παρακαλώντας Τον για μας, που ακόμη και σήμερα δεν μπορούμε να διακρίνουμε το καλό από το κακό, την αλήθεια από το ψέμα, τον τίμιο από τον απατεώνα, τον λαοπλάνο και φαφλατά από τον ηγέτη. Όταν στο πρόσωπο του γείτονά μας, του συγχωριανού μας, του συμπολίτη μας δούμε το πρόσωπο εκείνο που θα του εμπιστευόμασταν την σύζυγό μας, τα παιδιά μας, τους ανήμπορους γονείς μας, την περιουσία μας για να μεταβούμε εκτάκτως στο εξωτερικό, ως το πλέον κατάλληλο να μας αντικαταστήσει, αυτό θα είναι και το καταλληλότερο πρόσωπο που θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε την τύχη του χωριού, της πόλης, της Πατρίδας μας. Αν δεν βρούμε στο κοντινό μας περίγυρο κανένα πρόσωπο να πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε αυτός ο τόπος δυστυχώς δεν θα έχει πολύ μέλλον ακόμη. 
     Γι’ αυτό οφείλει ο καθένας από εμάς να επισημάνει τα προσωπικά λάθη του που οδήγησαν όλους σ’ αυτήν την κατάσταση. Να μετανιώσει πραγματικά για αυτά. Να κάνει αναστροφή από την καταστροφική πορεία που έχει επιλέξει και η οποία με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγεί στον όλεθρο. Να ενώσει κατόπιν την προσευχή του με αυτήν των οσίων Πατέρων και Μητέρων που ζουν ανάμεσά μας ή λίγο μακρύτερα και να είναι βέβαιος ότι ο Θεός θα ανταποκριθεί στις δίκαιες αιτιάσεις μας. Συν Αθηνά και χείρα κίνει έλεγαν οι αρχαίοι μας. Και από εμάς η Αθηνά, ο Θεός δηλαδή περιμένει να ενεργήσουμε και όχι να παραμένουμε αδρανείς. 
     Ήδη η αρχή έγινε. Εμείς σύσσωμοι ως λαός και παρά τους πάμπολλους εκφοβισμούς και απειλές από κάθε κατεύθυνση υψώσαμε το ανάστημά μας βροντοφωνάζοντας ΟΧΙ στην σκλαβιά από όπου και αν προέρχεται, ΝΑΙ στην ελευθερία ως ύψιστο αγαθό που μας χάρισε ο Δημιουργός μας.
     Εκείνο το ασύλληπτο ΟΧΙ να είναι βέβαιος ο Ορθόδοξος Έλληνας ότι ταρακούνησε ολόκληρη την ανθρωπότητα, το πλήθος των υγειά ακόμη σκεπτόμενων πολιτών της υφηλίου, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι η Ελευθερία ως θεϊκό δώρο με το οποίο έχει προικισθεί ο άνθρωπος δεν έχει εκπέσει ακόμη. Μπορεί το ΟΧΙ εκείνο να ποδοπατήθηκε, να αλλοιώθηκε και να διαστρεβλώθηκε ακόμη και από αυτούς που το προκάλεσαν, γιατί είναι απολύτως βέβαιο ότι ούτε αυτοί δεν το περίμεναν, εντούτοις απέδειξε για άλλη μια φορά ότι το βάρος της Ελευθερίας ως ύψιστου προσωπικού και κοινωνικού αγαθού μετριέται σε παγκόσμια κλίμακα από το βάρος που κάθε φορά ο ελληνικός λαός, ως οδοδείκτης, του αποδίδει. Το περήφανο εκείνο ΟΧΙ απέδειξε σε όλη την ανθρωπότητα που διακατέχεται από τον ατομικισμό, το μικρό και απεχθές εγώ, ότι ο Έλληνας βρίσκεται εδώ και χρόνια και εξακολουθεί να βρίσκεται στο Θεϊκό ΕΜΕΙΣ, ως φυσική αντίσταση για τα παιδιά, τα εγγόνια τις επόμενες γενιές αυτού του τόπου.
     Το ΟΧΙ εκείνο θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη ΟΧΙ αντίστασης σε κάθε μέτρο που θα προσπαθήσει να δουλοποιήσει τον άνθρωπο, έχοντας ως τελικό στόχο τον υποβιβασμό τους στην θέση του σκλάβου και υπηρέτη στα μεγάλα αφεντικά του. Αποκορύφωμα όλων το τελικό ΟΧΙ που θα πει στον «αριθμό», στο «χάραγμα» δηλαδή στο δεξί μας χέρι και στο μέτωπο, με το οποίο διακαώς θα επιδιώκουν να μας κοσμήσουν οι εκάστοτε επίδοξοι πολιτικοί μας «σωτήρες», έχοντας ως σύμμαχό τους το «τσιράκι» του διαβόλου. 
     Είναι στο χέρι μας και πάντα με την Βοήθεια του Τριαδικού μας Θεού να αποκρούσουμε κάθε παρόμοια επίθεση αντιστεκόμενοι σε κάθε πρόσωπο και σύστημα που επιδιώκει ανάλογους σκοπούς. Γιατί αν τελικά το μέτρο αυτό περάσει στους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας, είναι βέβαιο ότι χωρίς καμία απολύτως αντίσταση θα περάσει και στους πολίτες των Κρατών όλης της γης.  
Κλεισθένειος                        

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.