Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Rolloplast στα Γιαννιτσά


Αξίες

Η Rolloplast αναπτύσσεται με κίνητρο τα όνειρα και τη θέληση των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Έτσι οι αξίες μας στηρίζονται στο τρίπτυχο: «Ποιότητα – Service – Τιμή», το οποίο έχει συμβάλλει στην πετυχημένη πορεία μας έως σήμερα.
Όνομα
Μέσω των διαφημίσεών σε έντυπο τύπο, σε μηχανές αναζήτησης και σε social media, με τη συνεχή παρουσία μας δια εκπροσώπων πωλητών και κυρίως ως αποτέλεσμα της αναγνώρισης και των αξιολογήσεων από τους πελάτες μας, έχουμε καταφέρει να γίνει το όνομαRolloplast γνωστό στον κλάδο μας, χτίζοντας ένα πολύ καλό «brand name».

Στρατηγική
Ως εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο για σχεδόν μισό αιώνα, στηριζόμαστε στρατηγικά στην ελληνική κατασκευή, το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μας, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και τους ικανοποιημένους πελάτες μας. Δυνατά «χαρτιά» της Rolloplastείναι τα πρωτοποριακά προϊόντα και η επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Έως και σήμερα όλες οι στρατηγικές επενδύσεις έχουν γίνει με 100% ιδία κεφάλαια χωρίς καμία απολύτως χρηματοδότηση από τράπεζες και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Αυτή η κεφαλαιακή αυτονομία της εταιρείας εξασφαλίζει τη απρόσκοπτη συνέχιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της, χωρίς καθυστερήσεις στις παραδόσεις ή φόβο παύσης εργασιών, ακόμη και στην παρούσα περίοδο κρίσης που διανύουμε.

Στόχοι
Στη Rolloplast δεσμευόμαστε πως παρά το δυσχερές των οικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα σήμερα, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε κατασκευές ελληνικής κατασκευής με καμία υποχώρηση στην ποιότητα, τον χρόνο παράδοσης ή τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Όραμα
Η γενική ιδέα είναι η Rolloplast να αποτελεί μία από τις ισχυρές εταιρείες στον κλάδο των κουφωμάτων και της ενεργειακής απόδοσης με την υποστήριξη και την τεχνογνωσία δύο πολύ δυνατών ονομάτων, την REHAU και την ELVIAL.

Επιχειρηματικό μοντέλο
Η Rolloplast, από την αρχή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς της και στηριζόμενη στην ποιότητά της, ακολουθεί το μοντέλο της πίστης του προσωπικού, έτσι ώστε να αυξήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Η ποιότητα του προϊόντος οδηγεί στην ικανοποίηση του πελάτη, η οποία οδηγεί στην αφοσίωση των πελατών, η οποία οδηγεί σε κερδοφορία.
Η αλυσίδα λειτουργίας της Rolloplast δεν περιορίζεται στην κλασική μέθοδο της ευθείας γραμμής:

αλλά, σε συνδυασμό με το επιχειρηματικό μοντέλο που εφαρμόζει και με ένα εξελιγμένο σύστημα ανατροφοδότησης (feedback), προχωρά στη δημιουργία ενός φαύλου κύκλου προστιθέμενης αξίας που φαίνεται καλύτερα στο σχεδιάγραμμα που ακολουθεί:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment