Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλώβητη η Εθνική στο Βουκουρέστι, 0-0 με Ρουμανία


Μετά τις σφαλιάρες από Ν.Φερόε και Φινλανδία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Μέσα στην «καυτή» αρένα του Βουκουρεστίου, η Ελλάδα άντεξε στην πίεση των Ρουμάνων και πήρε βαθμό αξιοπρέπειας, 0-0. 

«Όρθια», απέναντι στα δικά της προβλήματα αλλά και στην κάψα των Ρουμάνων για νίκη, έμεινε η Ελλάδα στην «Arena Nationala». Ξεπερνώντας τα… απανωτά σοκ από Νησιά Φερόε και Φινλανδία, η «γαλανόλευκη», αν και δεν απείλησε, άντεξε στην πίεση που δέχτηκε και κράτησε το 0-0 στο Βουκουρέστι. 
Τελείως ακίνδυνη η ομάδα του Κώστα Τσάνα, καθώς δεν ενόχλησε καθόλου τον Ταταρουσάνου και τους αμυντικούς του. Παρά τα αρκετά αβίαστα λάθη στην μεσαία γραμμή, η ανασταλτική λειτουργία ήταν αυτό που κράτησε «ζωντανή» την Εθνική, που πριν δύο χρόνια στο ίδιο γήπεδο είχε πανηγυρίσει την πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. 
Οι συνθέσεις: 
Ρουμανία (Α. Ιορντανέσκου): Ταταρουσάνου, Ρατς, Κίρικες, Γκριγκόρε, Παπ, Τόρχε, Χόμπαν (80' Αντόνε), Πιντίλι, Μπουντέσκου (64' Σανμαρτεάν), Μαξίμ (64' Πόπα), Κεσερού 
Ελλάδα (Κ. Τσάνας): Καρνέζης, Χολέμπας, Κίτσιου, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Φορτούνης (54' Κονέ), Σάμαρης, Φετφατζίδης (46' Βύντρα), Αραβίδης, Μήτρογλου (87' Καρέλης) 

Διαιτητής: Αλιαξέι Κουλμπάκοφ (Λευκορωσία) 
Γήπεδο: Arena Nationala 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.