Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συντριπτική ήττα για την Δόξα Μαυροβουνίου από τον Εδεσσαϊκό 1-5 (φωτο)


Βαριά ήττα γνώρισε στην έδρα της η ομάδα του Μαυροβουνίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του κυπέλλου.
Η ταξιαρχία του Βαγγελη Ντίσιου εμφανώς σε πολύ καλύτερη κατάσταση έκλεψε και τις εντυπώσεις και φυσικά και την πολύτιμη νίκη.
Το παιχνίδι παρακολούθησε πλήθος φιλάθλων αφού η καλοκαιρία το επέτρεπε.  Στις κερκίδες παραβρέθηκε και ο  Σταυρόπουλος γνωστός ως  ''Αμερικάνος'',  ο ισχυρός άνδρας του Εδεσσαϊκού που τελευταία κάνει πολύ συχνά ταξίδια ώστε να βρίσκεται κοντά στην ομάδα της καρδιάς του. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα μας είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα,  αλλά ο Εδεσσαϊκός δεν σταματά εδώ… έχει πολύ υψηλές βλέψεις...
Στο τεχνικό κομμάτι του αγώνα τώρα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς μόλις στο 10' με γκολ του Παντελή Χωραφά  να ανοίγει το σκορ 0-1 και στο 30' ο Μεταξάς το 0-2, για να έρθει και ο Γιάννης Παλημάνης στο 38' να φτάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Οι γηπεδούχοι μένοντας πίσω στο σκορ,  με εμφανή σημάδια κούρασης, στην επανάληψη έμειναν με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Γιάννη Χαραλαμπίδη αφήνοντας περισσότερο χώρο στους αντίπαλους,  με τον Γιάννη Νέδο να πετυχαίνει το 0-4 στο 60'. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιάννης Ταρπάνης μειώνει σε 1-4,  πετυχαίνοντας το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.  Στο 70' ο Δημήτρης Λαφαζανίδης τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Δημητριάδη σε άστοχη εκτέλεση πέναλτι . Στο 85' αντικρίζει και ο Μεταξάς την κόκκινη κάρτα αφήνοντας και τους Τραιανοφόρους με 10 παίκτες.  Στο 89' ο Γιώργος Μουρουζίδης είχε κάθετο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Η διαιτησία του αγώνα ήταν των Θεολόγου-Δεμερτζή -Δέλιου.
ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ-ΚΟΚΟΖΟΓΛΟΥ) ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΟΥΡΑΤΖΙΔΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΛΕΣΙ, ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ, ΤΑΡΠΑΝΗΣ(80' ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ), ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΕΧΙ (46' ΤΕΛΙΑΝΙΔΗΣ), ΓΑΚΗΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗΣ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ (80' ΜΕΓΑΣ)
ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΝΤΙΣΙΟΣ) ΚΑΤΡΑΤΣΕΑΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ (60' ΓΚΙΟΖΑ ΡΕΝΤΗ), ΝΕΔΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ, ΠΟΥΠΗΣ, ΒΟΤΑΡΗΣ, ΛΑΦΑΖΑΝΙΔΗΣ (75' ΓΚΟΤΣΗΣ), ΧΩΡΑΦΑΣ, ΠΑΛΗΜΑΝΗΣ, ΜΕΤΑΞΑΣ, ΤΖΟΥΡΤΖΟΣ .
Επιμέλεια Χαρά Ματεντζόγλου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.