Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

24χρονη, παντρεύτηκε....84χρονο! (φωτο)


Μπορεί να είναι 84 ετών και να έχει 6 παιδιά και 3 εγγόνια, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να  ξαναφτιάξει τη ζωή του και μάλιστα με μία γυναίκα 60 χρόνια νεότερη.
Ο λόγος για τον θρυλικό Ρώσο ηθοποιό Ιβάν Κράσκο, διάσημο για περισσότερους από 140 ρόλους σε σοβιετικές και ρωσικές ταινίες, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ξεκινήσει μια νέα οικογένεια με την 24χρονη νέα σύζυγό του Νατάλια Σέβελ. Παρά τις επικρίσεις από πολλούς, το ζεύγος περιγράφεται τη σχέση του στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ως «παραδεισένια».
Συναντήθηκαν όταν ο Κράσκο δίδασκε στο πανεπιστήμιο και η Σέβελ, μαθήτριά του τότε, άρχισε να γράφει ποίηση που του είχε κάνει τεράστια εντύπωση. Ο ηθοποιός έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, ωστόσο η Σέβελ ήταν κάτι ξεχωριστό: «Ακούγοντας τα λόγια της, άρχισα να αισθάνομαι ξανά όπως εκείνος ο άνθρωπος που νόμιζα ότι είχε προ πολλού εξαφανιστεί. Ηταν σαν να ξαναγεννήθηκα και κάτι που έλειπε να επέστρεψε». Στη συνέντευξη λίγο πριν από την τελετή, οι δυο τους είπαν ότι δεν μπορούν να περάσουν μια μέρα χώρια και ζουν μαζί στο διαμέρισμα του ηθοποιού στο κέντρο της Μόσχας. Ο Κράσκο, ο οποίος θα γίνει 85 σε δύο εβδομάδες, πρόσθεσε ότι η σχέση πριν από τον γάμο τους παρέμεινε πλατωνική, αλλά τώρα ελπίζει ότι θα κάνουν οικογένεια μαζί, δεδομένου ότι «και οι δύο θέλουν παιδιά».
 Οπως είπε ο ίδιος: «Φυσικά έχω κάποιες ανησυχίες για το μέλλον, αλλά για μένα αυτό είναι ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο στη ζωή μου». Ωστόσο, ο Κράσκο παραδέχεται ότι η νύφη δεν έχει γνωρίσει ακόμα την οικογένειά του, παρά μόνο τους τρεις γιους του, και πρόσθεσε ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που οι γιοι του τον ρώτησαν ήταν ποιος πρόκειται να πάρει την εξοχική κατοικία της οικογένειας, αλλά εκείνος τους διαβεβαίωσε ότι τίποτα στη διαθήκη του δεν θα αλλάξει. Οσο για το αν ο γάμος ήταν απλά ένα διαφημιστικό κόλπο από τη νεαρή γυναίκα για να ξεκινήσει την καριέρα της, ο Κράσκο απέρριψε αυτή τη θεωρία: «Ενας ηθοποιός είναι πάντα καλύτερος όταν χτίζει την καριέρα του μόνος του».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.