Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιδανική πρεμιέρα για την Εθνική, 85-65 τα Σκόπια (βίντεο)


«Ποδαρικό με το δεξί» για την Εθνική Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ 2015.
     Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μόλις απέβαλε το άγχος της πρεμιέρας έλυσε τα... φρένα της επίθεσης στην τελευταία περίοδο και έφτασε άνετα στη νίκη με 85-65 επί τvn Σκοπίων, στην πρώτη του υποχρέωση στον 3ο όμιλο, που φιλοξενείται στο Ζάγκρεμπ.
     Λάθη από την Εθνική και το ρεσιτάλ των παικτών των Σκοπίων από τα 6.75 (τελείωσε με 12/30 τρίποντα) κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον του αγώνα μέχρι το 30΄, καθώς στον... επίλογο ανέλαβαν δράση η φροντ λάιν και η περιφέρεια της ελληνικής ομάδας και «καθάρισαν» με συνοπτικές διαδικασίες τον αγώνα. Ωστόσο, κάποια ξεσπάσματα των Ελλήνων διεθνών, καθώς και η έφεσή τους στη δημιουργία (23 ασίστ, 8 ο Καλάθης) συνέβαλαν ώστε οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη να αισθανθούν ελάχιστες φορές την... ανάσα των αντιπάλων. Πρώτος σκόρερ της Εθνικής και σταθερός στην επίθεση από το πρώτο τζάμπολ ο Πρίντεζης με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Μπουρούσης με νταμπλ-νταμπλ σε πόντους (16) και ριμπάουντ (10). Πολύτιμη βοήθεια και από τον Σλούκα, ο οποίος σημείωσε 9 πόντους και έδωσε την απαραίτητη ενέργεια στην αλλαγή ρυθμού του αγώνα, όποτε του ζητήθηκε.
Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής η «οικοδέσποινα» του 3ου ομίλου, Κροατία (6/9, 22:00)
Τα δεκάλεπτα: 16-23, 31-38, 50-59, 65-85
Τα highlights του αγώνα: Πηγή youtube: FIBA








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.