Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Θ. Τζάκρη στους Αγιασμούς Σχολικών Μονάδων στα Γιαννιτσά


Η υποψήφια βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη παρέστη στους Αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν σήμερα πρώτη ημέρα της νέας σχολικής χρονιάς στο 1ο Γυμνάσιο, καθώς και στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου, 2ου Λυκείου και Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Γιαννιτσών και απηύθυνε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ευχές για καλή πρόοδο και μια ομαλή και παραγωγική σχολική χρονιά.

Στον χαιρετισμό της η κ. Τζάκρη ανέφερε τα εξής:
«Αγαπητοί μαθητές,
Στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς, απευθύνω τις πιο θερμές ευχές μου για καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες. Ευχές ειλικρινείς και μέσα από την καρδιά μου, γιατί στους δύσκολους καιρούς που περνάμε εσείς τα νέα παιδιά είστε η ελπίδα και το ψυχικό στήριγμά μας.
Για όσους έχετε φτάσει στις τελευταίες βαθμίδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι απαιτήσεις από σας και οι κόποι που καταβάλλετε έχουν αυξηθεί. Έχετε όμως πλέον και την ωριμότητα να κατανοείτε ότι αυτοί οι κόποι είναι προς το δικό σας όφελος και συμφέρον. Πλησιάζετε στις διαδικασίες επιλογής για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και στις αποφάσεις που θα καθορίσουν το επαγγελματικό σας μέλλον. Σε μια κοινωνία που γίνεται συνεχώς πιο απαιτητική, πιο ανταγωνιστική, κάθε εφόδιο που συγκεντρώνετε, τυπικό και ουσιαστικό, θα σας φανεί κάποια στιγμή χρήσιμο.
Φίλοι εκπαιδευτικοί,
Γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες μέσα στις οποίες αγωνίζεστε για να επιτελέσετε το λειτούργημά σας. Κατανοούμε τις διεκδικήσεις σας και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας. Γιατί βασικό αίτημά σας είναι να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες για την ομαλή και παραγωγική λειτουργία των σχολείων, τις συνθήκες για να έχουν τα παιδιά μας ποιότητα στην εκπαίδευσή τους. Και κανένας δεν  μπορεί να διαφωνήσει μ’ αυτό.
Καλή σχολική χρονιά».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.