Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Άγριος σκυλοκαβγάς για τα αποφάγια, στην κεντρική πλατεία της πόλης...


Σκυλοκαβγάς πριν λίγη ώρα στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας, για το ποιο αδέσποτο τετράποδο θα πάρει τη… μερίδα του λέοντος από τα πεταμένα σκουπίδια και αποφάγια.
Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, ανάμεσα στους θαμώνες των πέριξ αυτής καφέ και φαγάδικων, αλλά και των μικρών παιδιών που έπαιζαν ανέμελα σ΄αυτήν, ομάδα τετράποδων… ξεσήκωσαν την πλατεία στο πόδι, με τα γαβγίσματα και τους… καβγάδες τους, για το ποιο από όλα θα έχει πρόσβαση στα απορρίμματα και στα αποφάγια,  που κάποιοι  άφησαν  στο σημείο, ελλείψει κανόνων στοιχειώδης ευπρέπειας και πολιτισμού, αλλά και κάδων απορριμμάτων. Νικητής τελικά αποδείχθηκε το τετράποδο της φώτο, και χαμένοι και τρομαγμένοι οι θαμώνες και τα παιδάκια, αλλά και η όψη, η εικόνα και η αισθητική της κεντρικής πλατείας...
By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. οι φιλοζωοι της αριδαιας και αλμωπίας νοιωθουν ευχαριστημένοι από τέτοια περιστικά που βιώνουμε συχνά ο καθένας στη γειτονιά του? αυτό που δεν έχουν καταλάβει κάποιοι δήθεν φιλόζωοι είναι ότι μας έχουν κάνει να σιχαθούμε οτιδήποτε γύρω απ τις ιδέες που πρεσβεύουν και καθημερινά ευχόμαστε πότε θα γυρίσει ο τροχός.Πάρτε τα σπίτι σας ή πάρτε τα σπίτι σας υποκριτές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι σχεση εχουν οι φιλοζωοι με τ αδέσποτα,κατι τύποι σ εσενα τ παρατανε κ ζητανε τ ρεστα μετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.