Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανάπλαση του κεντρικού άξονα του Άγρα Πέλλας


Ξεκίνησε η υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση του κεντρικού άξονα Τ.Κ. Άγρα», που είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας και συγκεκριμένα στο μέτρο «Ανακαίνιση και Ανάπτυξη των χωριών».
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.000.000 € και αφορά σημαντικές λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις στον κεντρικό άξονα και τους κύριους δρόμους του οικισμού του Άγρα.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Χρήστος Πέτκος τόνισε ότι με το έργο θα βελτιωθούν σημαντικά οι υποδομές, αλλά και η όψη του Άγρα, ενώ ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άγρα κ. Θεόφιλος Καραμπασης δήλωσε ότι με το έργο αυτό θα βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα ζωής των κατοίκων του Άγρα, καθώς οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα αφορούν παρεμβάσεις σε υποδομές του χωριού, μεγάλη βελτίωση του φωτισμού στον κεντρικό άξονα, αλλά και αισθητικού χαρακτήρα παρεμβάσεις.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσιμεντοδήμαρχος της καρδιάς μας μέχρι το τέλος της θητείας του θα στείλει στην καρδιολογική όλους τους δημότες. Από σήμερα τον ονομάζω καρδιοτσιμεντοδήμαρχο!

      Διαγραφή
  2. Τελικά κάνει και έργα. Σε πείσμα όσων γράφουν διάφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είδες, κάνει και έργα. Σε πείσμα όσων ανακοινώνουν τα έργα του. Δηλαδή ο ίδιος του, λες να κάνω λάθος, αυτός δεν στέλνει τα δελτία τύπου. Ξέρεις ότι όλοι αυτοί που πέρασαν από την ΕΛΛΑΔΑ άφησαν έργο με τίτλο ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ. Άντε παλικάρι μου αύριο πάλι εγώ και εσύ, σε καταλαβαίνω δουλειά σου είναι . Τουλάχιστον να βγάζουμε λίγο χιούμορ στους συμπολίτες μας που μαστίζονται από ανεργία, φτώχια και μεγάλα έργα

      Διαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι επιτυχια να κυνηγας τα προγραμματα εσπα και να τα παιρνεις. πρεπει να απορροφωνται τα προγραμματα αυτα..αν δεν τα παρει ο δημος θα κατηγορουμε γιατι δεν τα πηρε..τωρα τα αλλα ειναι αλλο καπελλο για τους φιλους των 12πμ και 7,53μμ μπορει να εχουν δικιο..παραλληλα τον θελουμε τον δημαρχο, να νιαζεται πραγματικα για τον πολιτη και ουσιαστικα...που δεν λεει καλημερα πουθενα πια...που εισαι βρε Τακη...

      Διαγραφή
    2. Σοβαρέψου μισθοφόρε, δεν βλέπεις και δεν θες να καταλάβεις ότι τα τσιμέντα δεν ειναι έργα, έργα δεν ειναι η καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος αλλά η ανάδειξη αυτού, έργο δεν ειναι το κάγκελο στα ποτάμια, αλλά η ανάδειξη του Εδεσσαίου ποταμού. Έργα δεν ειναι το στένεμα των δρόμων και η ανούσια διαπλάτυνση στην Νομαρχία όπου δεν θα περνά ούτε πυροσβεστικό όχημα μα ούτε τουριστικό λεωφορείο και στο τέλος ο πεζός. Έργο δεν ειναι να ρίχνεις τσιμέντα σε ένα χωριό σαν το κλεισοχώρι και να αποκλείσεις για πολλά οχήματα την είσοδο και έξοδο, τον χειμώνα θα εχουμε ατυχήματα. Έργα δεν ειναι να ονομάζεις βοτανικό κήπο έναν βοτανικό κήπο. . Για μουσείο θες να μιλήσουμε, ένα έχει στην Έδεσσα το λαογραφικό και αυτό ειναι σε άθλια κατάσταση. Πόσα θα ονομάσουμε μουσεία για να πάρουμε χρήμα, διάβαζε. Λαογραφική εταιρία, Σπίτι του ΤΣΑΜΗ, Σπίτι του ΖΗΜΝΑ, Λαογραφικό μουσείο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΡΥΔΙΑΣ Θα σηκωθούν τα κοκαλάκια των ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ και θα βαράνε αθεόφοβοι. Και κλείνοντας να σου πω ότι πίνω αψέντι για να αντέχω τα δελτία τύπου που γράφεις. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΗΜΑΡΧΟ

      Διαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω τα προγράμματα ειναι επιτυχία να απορροφώνται, διαφωνώ στην ουσία και τον σκοπού που ο κάθε ΔΗΜΑΡΧΟΣ τα απορροφά, δεν εχω παρωπίδες φίλε των 10 & 27 , όσα προγράμματα έχουν υλοποιηθεί μεχρι σήμερα στον ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ δεν λειτουργεί ούτε ένα. Τα τσιμέντα ειναι άλλο καπέλο διέλυσαν την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΡΑΨΕ ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ ΦΥΣΗ . ΚΑΝΕΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΒΟΛΕΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βολεμενος ειναι αυτος που φοβαται να μη χασει τα προνομια που απεκτησε , χωρις να εχει εργαστει ποτε στη ζωη του . Τρεμεις μη χασεις τα προνομια, που υποθετω απο τα γραφομενα σου, οτι απεκτησες χωρις ιδιαιτερο μοχθο. Και για ποιον ξεβολεμενο μιλας? Εγω προσωπικα δεν εχω δει κανεναν ξεβολεμενο εδω και 30 χρονια τουλαχιστον στον δημο Εδεσσας! Η ιστορια επαναλαμβανεται απο τον Γιαννακη στον Τακουλη!Και για να κλεισουμε με χιουμορ, και που αποτι βλεπω εχεις περισσιο, θα ηθελα να σου γραψω, οτι αν με εκανες δημαρχο στο μικρο σπιτι στο λειβαδι, θα φοβομουν να μην ερχοταν ο δημαρχος του ομορου δημου και μου εκοβε τα δενδρα και τσιμεντοπλακωνε το λειβαδι μου..Καληνυχτα και χαιρετισμους στην πλατεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.