Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάθε πότε "το κάνουν" οι παντρεμένοι;


Είναι μαζί 30 χρόνια, έχουν δύο παιδιά και στα 50 τους κάνουν σεξ πέντε φορές την εβδομάδα! 
Τις δύο μέρες που δεν το κάνουν, χαϊδεύουν ο ένας τον άλλον, φιλιούνται. Αν δεν είναι αυτό ρεκόρ, ποιο είναι;
 Το Reddit ζήτησε από τα παντρεμένα μέλη του να απαντήσουν στην ερώτηση, "πόσο συχνά κάνουν σεξ". Μερικοί από αυτους που έχουν αρκετά χρόνια γάμου στην πλάτη τους φαίνεται πως τα πάνε καλύτερα στο θέμα της συχνότητας σε σχέση με πιο νέους. Ας δούμε κάποιες απαντήσεις, ταξινομημένες ανάλογα με το πόσα χρόνια είναι παντρεμένοι:
Από 1 – 7 χρόνια
1.    «Είμαι 33 και εκείνος 29. Είμαστε σε σχέση τρία χρόνια, παντρεμένοι εδώ και ένα χρόνο, με ένα παιδί. Κάνουμε σεξ μια φορά την εβδομάδα».
2.    «Είμαι παντρεμένη με τον άντρα μου περίπου τρία χρόνια και έχουμε ένα μωρό. Κάνουμε σεξ δυο φορές την εβδομάδα, μερικές φορές περισσότερες. Δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα στη σχέση μας. Το σεξ είναι φανταστικό, αλλά νοιώθουμε καλά μαζί και παίζει μικρό ρόλο στη σχέση μας».
3.    «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και παντρεμένοι ενάμισι. Κάνουμε σεξ από τρεις φορές την εβδομάδα, έως καθημερινά. Μπορεί να νομίζετε ότι ύστερα από 5 χρόνια, είναι βαρετό, αλλά συζητάμε τα θέλω και τις ανάγκες μας και αυτό όχι μόνο κάνει το σεξ καλύτερο, αλλά δυναμώνει και τη σχέση μας».
4.    «Είμαι 29 και εκείνος 26. Παντρεμένοι λίγο πάνω από ένα χρόνο και έχουμε ένα παιδάκι δύο ετών. Κάνουμε σεξ δύο φορές την εβδομάδα. Εγώ είμαι εντάξει με αυτό, αν και εκείνος θα ήθελε 5 – 6 φορές».
5.    «Παντρεμένοι ενάμισι χρόνο. Κάνουμε σεξ 1 με 2 φορές κάθε δεκαπέντε. Εχουμε αντίθετα ωράρια στη δουλειά μας και τα Σαββατοκύριακα είναι γεμάτα. Θα θέλαμε τα πράγματα να είναι αλλιώς, αλλά τι να κάνουμε; Αγαπάμε ο ένας τον άλλο. Δεν έχουμε παιδιά».
Παντρεμένοι 7 – 15 χρόνια
1.    «Πανρεμένοι επτά χρόνια και με ένα παιδί. Ξεκινήσαμε από 1 – 3 φορές την ημέρα και φτάσαμε να το κάνουμε 1 – 3 φορές την εβδομάδα. Αλλά είμαστε εντάξει, γιατί το σεξ είναι φανταστικό».
2.    «Είμαστε γύρω στα 30 και παντρεμένοι 8 χρόνια. Κάνουμε σεξ μια φορά στις 10 μέρες. Βλέπετε είναι στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης της».
3.    «Παλιοσειρές... Σχεδόν 8 χρόνια παντρεμένοι. Κάνουμε σεξ περίπου τρεις φορές την εβδομάδα, μερικές φορές κάθε μέρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι μιλάμε και αγκαλιαζόμαστε κάθε μέρα».
4.    «Είμαστε μαζί 14 χρόνια και παντρεμένοι 11 με τέσσερα παιδιά. Οταν βρίσκουμε χρόνο να είμαστε μόνοι μας, κάνουμε σεξ πέντε φορές την εβδομάδα».
5.    «Είμαστε 37 και 35. Δουλεύουμε και οι δύο και έχουμε ένα παιδί 5 χρονών. Κάποιες φορές κάνουμε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα, κάποιες καθόλου».
Παντρεμένοι πάνω από 15 χρόνια
1.    «Παντρεμένοι 17 χρόνια. Δύο έως τρεις φορές το χρόνο».
2.    «Είμαστε μαζί 30 χρόνια, παντρεμένοι τα 25, με δύο παιδιά, γύρω στα 50. Το κάνουμε τρεις με πέντε φορές την εβδομάδα. Οταν δεν κάνουμε σεξ, χαϊδεύουμε ο ένας τον άλλον, φιλιόμαστε και αγκαλιαζόμαστε. Είναι πολύ καλύτερα από ό,τι το περίμενα»
3.    «Είμαι 55. Παντρεμένοι 32 χρόνια. Δύο φορές την εβδομάδα, άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο».
4.    «Είμαι 45 και εκείνη 46. Παντρεμένοι 21 χρόνια, μόλις ξεκινήσαμε να ζούμε χώρια. Δεν είχαμε κάνει σεξ πάνω από πέντε χρόνια».
5.    «Είμαστε μαζί 22 χρόνια. Μερικές φορές είναι τρεις φορές την ημέρα, άλλες μία φορά στις 15 μέρες. Είναι ανάλογα με το τι φέρνει η ώρα. Κάποιες φορές είναι γλυκό τεμπέλικο πρωινό σεξ, κάποιες άλλες, μια ώρα άγριου πηδήματος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Με εξαίρεση την πρώτη κατηγορία (1-7 χρόνια), στην οποία πιστεύω ότι τα πράγματα είναι πάνω-κάτω όπως τα λένε, έχω την εντύπωση ότι γενικά οι περιπτώσεις που παρουσιάζονται είναι από λίγο έως καθόλου αντιπροσωπευτικές για τον περισσότερο κόσμο.

    Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι όλα αυτά προέρχονται από το reddit που σημαίνει ότι: (1) έχουν αμελητέα στατιστική σημασία για το γενικό πληθυσμό, και (2) είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν αντιπροσωπεύουν κάποια πληθυσμιακή ομάδα εντός Ελλάδας.

    Αυτά, για να μη δημιουργούνται ψευδαισθήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.