Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το "πάνω ράφι" ψωνίζει παίκτες η Νίκη Καλής



Μπορεί να άργησε λίγο στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της Νίκης Καλής αφοί μέχρι τελευταία στιγμή ήταν άγνωστο αν κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα. 
Τέλος καλό όλα καλά όμως αφού η Διοίκηση της ομάδος επέστρεψε στα χέρια ενός πολύ καλά γνώριμου προέδρου από το παρελθόν, ο λόγος για τον νεαρό επιχειρηματία Χρήστο Ντίσιο που έχει βάλει ψηλά τον πήχη της ομάδος και όπως μας είπε ο ίδιος προσωπικά ''ψωνίζει παίκτες από το πάνω ράφι''.
Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία θεωρείτε ο γρήγορος επιθετικός Μουζάκης Χρήστος που ''απέδρασε'' κυριολεκτικά από την ομάδα του Άσπρου. Κορυφαία η μεταγραφή του έμπειρου Εδεσσαίου τερματοφύλακα Νώντα Ακριτίδη που έχει διαπρέψει κάτω από τα δοκάρια του Εδεσσαικού.
Ο πολύπειρος Χρήστος Παλάνης ,ο Γιάννης Βουλγαράκης και Τοπούζης Δημήτρης αποτελούν νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδος του Γιάννη Γιακαμόζη. Ενώ αναμένεται 3 ακόμη μεταγραφές να ενισχύσουν το ρόστερ τις επόμενες μέρες.
Επιμέλεια ΧΑΡΑ ΜΑΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ
                                                                    
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.