Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Και Δήμαρχος και επιστάτης και... τροχονόμος! (φωτο)


Οργασμός εργασιών σήμερα (05/9) αν και ημέρα Σάββατο, στην πόλη της Έδεσσας, και μάλιστα υπό την υψηλή επιστασία του Δημάρχου της πόλης Γιάννου Δημήτρη.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες, συνεργείο εργατών, καθάριζε τους ποταμοβραχίωνες της πόλης από τα χόρτα κλπ βλάστηση, ώστε και το νερό να ρέει άνετα, αλλά και να αλλάξουν όψη τα ποτάμια, δίνοντας μία εικόνα ομορφιάς και καθαριότητας στους επισκέπτες, και στους δημότες της πόλης. Έτερο συνεργείο εργατών, προέβαινε στο κλάδεμα και  κοπή των κλαδιών  από δένδρα σε κεντρικά σημεία της πόλης, που ενοχλούσαν, περαστικούς, οδηγούς και κατοίκους των περιοχών. 
Τέλος στην περιοχή Βαρόσι, ομάδα εργατών, υπό την εποπτεία και επίβλεψη του Δημάρχου, πραγματοποιούσε διάφορες εργασίες καλλωπισμού, όπως  τοποθέτηση γλαστρών και προετοιμασία του χώρου ως λαχανόκηπου για την καλλιέργεια τοπικών και όχι μόνο προϊόντων. Μάλιστα, ο Δήμαρχος σε κάποια στιγμή εκτέλεσε και καθήκοντα... τροχονόμου, όταν κάτοικος της πόλης στάθμευσε παράνομα το όχημά του και μάλιστα δίπλα σε απαγορευτική πινακίδα, που δεν επέτρεπε τη στάση και στάθμευση, βοηθώντας άλλο όχημα να διέλθει με ασφάλεια από το σημείο. Ευχάριστη νότα στην περιοχή και η παρουσία δύο νεαρών γυναικών αδελφών, οι οποίες με μεράκι και όρεξη ασχολούνται με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα.
By Sakis

   
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. O Σώντρας στο θερμοκήπιο, και ο Γιάννου στον λαχανόκηπο, πραγματικα ειναι είδηση, σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Φροντιζει" για την ομορφια της πολης κοβοντας τα δεντρα επι της 18ης Οκτωβριου, επιτρεποντας σε καφετεριες-μπαρ-φαγαδικα να καταπατουν ολους τους πεζοδρομους και τα πεζοδρομια, αυτοκινητα να παρκαρουν το ενα πανω στο αλλο τοσο εκτος οσο και εντος των πεζοδρομων.. αλλα κατα τα αλλα ολα βαινουν καλως.. ας τον βγαλουμε μια φωτογραφια να επιβλεπει τον καθαρισμο και την φυτευση γλαστρων. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λίγα είναι τα ψωμιά του, για αυτό βγαίνει φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος προσπαθεί και παλεύει δυνατά. Τώρα οι κακίες του στύλ "τα αυτοκίνητα παρκάρουν το ένα πάνω στο άλλο" είναι κακή αντιπολίτευση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που ξέρουν οι πολίτες είναι ότι αυτό δεν είναι δουλειά Δημάρχου αλλά επιστάτη. Ο Δήμαρχος πρέπει να είναι κλεισμένος στο γραφείο του και μαζί με συνεργάτες να σχεδιάζει και να προγραμματίζει.Δυστυχώς ο δήμος βρίσκεται στα χέρια εκείνων που νομίζουν ότι η πολιτική είναι απλώς επικοινωνία χωρίς την παραγωγή παραμικρού έργου .Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να σχεδιαζει και να προγραμματιζει;
      καλο!!!!!!!!!!!!!!!1
      ποιος, ο Γιάννου;
      Το άλλο με τον Τοτό, το ξερεις.
      Αν είναι καμιά ιδιοτικοποιήση, κανένα ξεπούλημα, κανένα κόψιμμο δέντρων, κανένα τσιμεντάρισμα.

      Διαγραφή
  6. κάποιοι έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Αυτά δεν τα κάνει ένας Δήμαρχος. Τα κάνει ο αρμόδιος υπεύθυνος προιστάμενος πως λέγεται τελοσπάντων. Έτσι δεν κερδίζει κανείς κάτι.Προσωπικά στην πόλη μου θα ήθελα τον δήμαρχο να κυνηγάει επενδύσεις, έργα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.