Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καράογλου Θ. από Αριδαία: "Τις εκλογές θα κερδίσει το κόμμα που θα πει τα λιγότερα ψέματα" (φωτο)


Με απόντα τον οικοδεσπότη του Δημαρχείου Αλμωπίας, που απουσίαζε στην Αθήνα, όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ Σωτηριάδης Σίμος, ο οποίος μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο Βέσκο Δημήτρη, εκτέλεσαν καθήκοντα οικοδεσπότη, πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη-περιοδεία κλιμακίου της ΝΟΔΕ στον Δήμο Αλμωπίας.
Το κλιμάκιο αποτελούμενο από τους Βουλευτές Θεσσαλονίκης, Καράογλου Θεόδωρο, τον Βουλευτή Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλη, συνοδευόμενοι από τους τέως Βουλευτές Τζαμτζή Ιορδάνη και Σταμενίτη Διονύση, αλλά και από τον Πρόεδρο και Γραμματέα της ΝΟΔΕ Πέλλας, Γίδαρη Θανάση και Θωμαϊδη Νίκο, αντίστοιχα, δέχθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου φορείς της πόλης, οι οποίοι ανέφεραν τα προβλήματά τους. 
Αρχικά τον λόγο έλαβε εις εκ των  εκτελών χρέη οικοδεσπότη, Σωτηριάδης Σίμος, ο οποίος αφού καλωσόρισε το κλιμάκιο, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αλμωπίας, αλλά και γενικότερα η περιοχή, τονίζοντας στους Βουλευτές ότι «περιμένουμε έργα και όχι λόγια και υποσχέσεις, καθ΄όσον αυτά πλέον δεν τα πιστεύει και δεν τα δέχεται ο πολίτης». 
Λαβών τον λόγο ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Καράογλου Θεόδωρος, ζήτησε συγγνώμη  για τη τρίτη εκλογική αναμέτρηση και ταλαιπωρία που υφίσταται ο λαός σε έξι μήνες, αλλά αυτό γίνεται όχι με δική τους (Ν.Δ) ευθύνη. Προέβλεψε ότι κανένα κόμμα δεν θα πάρει αυτοδυναμία, χαρακτήρισε περιττή τη διαδικασία των εκλογών, ενώ τόνισε με νόημα ότι «Τις εκλογές θα τις κερδίσει το κόμμα που θα πει τα λιγότερα ψέματα»! Αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα, στην ανεργία που υπάρχει και ότι θα προσπαθήσουν με ισοδύναμα μέτρα να ελαφρύνουν τους πολίτες από μέτρα και φόρους δυσβάστακτα για αυτούς. 
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βουλευτής Γρεβενών, ο οποίος αναρωτήθηκε αν για αυτά που έπραξε και είπε ο ΣΥΡΙΖΑ, στον χρόνο διακυβέρνησης της χώρας, θα μπορέσει να τους συγχωρέσει η… Ιστορία και ο  ιστορικός του μέλλοντος. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβαν κατά σειρά, ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αλμωπίας, Τσέμπης Ξενοφών, η Πρόεδρος της τ.κ Περίκλειας Σούση Χρυσούλα,, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλμωπίας Κοτσίδης Στράτος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Αλμωπίας, αναφέροντας ο καθένας τα προβλήματα του κλάδου του. 
Τέλος εντύπωση προκάλεσε, αλλά και σχολιάσθηκε ανάλογα, η απουσία του Βουλευτή Πέλλας Καρασμάνη Γιώργου, αλλά και η έντονη παρουσία της Αστυνομίας, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα της επίθεσης με γιαούρτια σε παρόμοια εκδήλωση κατά του Υπουργού Κικίλια Βασίλη.
By Sakis

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Πλακα εχετε ρε σεις....που φτασαμε ωρε!!!!...Αυτοι δεν εχουν ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ....μας λενε καταμουτρα οτι λενε πολλα ψεματακια για να εκλεγονται κι εμεις τους αφηνουμε ακομα "ελευθερους" να κυκλοφορουνε!!!!? "ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΤΣΑΜΤΣΙΚΑ????"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άμα είναι κολλητός σου ο Γιαννου καταλάβαμε , στο σπίτι και ψήφο μόλις φύγετε όλοι από 20 χρονών και πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.