Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χρηματοδότηση για αγορά παραδοσιακής οικίας στο Βαρόσι Έδεσσας


Από το Πράσινο Ταμείο θα προέλθουν οι πόροι για την αγορά της οικίας Ζήμνα, που είναι χαρακτηρισμένη ως έργο τέχνης και βρίσκεται στην παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι της Έδεσσας.
Ο Δήμος Έδεσσας, ως δικαιούχος του προγράμματος, θα λάβει το σύνολο των χρημάτων που απαιτούνται για την αγορά του παραδοσιακού σπιτιού, μετά από την έγκριση του φακέλου που είχε υποβληθεί στο αντίστοιχο μέτρο του Προγράμματος. 
Στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι η συντήρηση και αποκατάσταση του κτηρίου, προκειμένου να φιλοξενήσει επισκέψιμο χώρο, με τίτλο «Το σπίτι του Μακεδονομάχου».
Η αξιοποίηση της οικίας Ζήμνα σε συνδυασμό με την οικία Τσάμη, που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασής της και θα αποτελέσει έναν ακόμη επισκέψιμο χώρο, αλλά και τις παρεμβάσεις που γίνονται στην παραδοσιακή συνοικία με στόχους την αισθητική και λειτουργική βελτίωση του χώρου και την αποτροπή της διέλευσης και στάθμευσης οχημάτων, είναι σημαντικά βήματα για την αξιοποίηση και ανάπτυξη της παραδοσιακής συνοικίας της Έδεσσας.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Φρόντισε να πληρώσεις πρώτα τους εργαζόμενους στους Καταρράκτες στη ΔΗΚΕ κτλ να έχουν να φάνε οι άνθρωποι και να την βγάλουν τον χειμώνα, μετά άνοιξε τις δομές που έκλεισες και αυτά άστα στην μπάντα ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ - Ε ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ 2000 ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΗΔΕΝ. ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

      Διαγραφή
  3. Γραφείο τύπου, να ετοιμαστούμε και για το δελτίο τύπου με το κολυμβητήριο, κόπηκαν αρκετά τσιμέντα και σε λιγο θα εχουμε άλλη μια επιτυχία του ΤΣΙΜΕΝΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ. Έχει πλάκα ο τύπος, ράβε ξήλωνε δουλεια να μη σου λειπει. Ντόρος να γινεται και να ετοιμάζετε ο καινούριος ΔΗΜΑΡΧΟΣ τον οποίον θα στηρίξουν οι εργολάβοι των έργων, αχ κατάγματα που θα δούμε στην πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.