Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η φωτογραφία που σοκάρει! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ


Όχι μόνο την πόσταρε στο λογαριασμό του περήφανος για το «κατόρθωμά» του αλλά υπάρχουν και κάποιοι που τον επιδοκίμασαν για αυτή την αποτρόπαια πράξη του κάνοντας like στην ανάρτησή του.
Ένας «χρήστης» (και εσκεμμένα αποφεύγω το χαρακτηρισμό «άνθρωπο») του facebook ανέβασε στο κοινωνικό δίκτυο τη φωτογραφία με ένα νεκρό σκύλο γράφοντας με γκρίκλιζ ότι «αυτό το γαμώσκυλο το βρήκα μπροστά στην αυλή μου στο χωριό. Το παλιοβρωμιάρικο καθόταν έξω από την πόρτα και ήθελε να τρώει συνέχεια. Του δώσαμε λίγο φόλα και ησυχάσαμε»!
Ευτυχώς όμως εκτός από τους άλλους «χρήστες» (γιατί κι αυτοί δεν αξίζουν τη λέξη «άνθρωποι») του κοινωνικού δικτύου που του έκαναν like, συναινώντας έτσι στην αποτρόπαια πράξη του υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που αντέδρασαν δημοσιοποιώντας το έγκλημα και αναφέροντας πως «Ενημερώνω όλες τις φιλοζωικές οργανώσεις, όλων των ειδών του ζωικού βασιλείου πως ΠΡΕΠΕΙ όλες οι οργανώσεις και όλος ο κόσμος να κινηθούν εναντίον του συγκεκριμένου με το όνομα ….., ο οποίος δολοφόνησε με φόλα ένα σκυλάκι, μια αθώα ψυχούλα... και όχι μόνο το παραδέχεται αλλά καμαρώνει κιόλας. Το προφίλ του συγκεκριμένου ατόμου είναι ακόμα ενεργό…».
Επειδή ο «χρήστης» μάλλον κατάλαβε ότι η ομολογία της πράξης του επιφέρει ποινές βιάστηκε να την κατεβάσει και για αυτό δεν δημοσιοποιούμε το όνομά του. Ωστόσο ενημερώσαμε και τους υπεύθυνους του facebook για το έγκλήμά του και όλα θα πάρουν τη νόμιμη οδό…!

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Στο συγκεκριμένο ανθρώπινο σκουπίδι, έχω κάνει εδώ και 9 ημέρες καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Η απάντηση τους ήταν ότι θα εξετάσουν τα καταγγελλόμενα και θα προβούν σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Μάλλον έχουν σοβαρότερες ασχολίες στην αστυνομία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο σου αρκεί η προσπάθεια

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα έχουν πολύ σοβαρότερες υποθέσεις στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αναλογίσου μόνο πόσες περιπτώσεις παιδεραστών δημοσιεύονται τελευταία.

      Αν όμως έχουν μείνει ηλεκτρονικά στοιχεία που αποδεικνύουν ενοχή, τότε έστω και με κάποια καθυστέρηση θα έρθει και η σειρά του «λεβέντη» μας. Η ιστορία με τις φόλες πρέπει να τελειώνει και η δικαιοσύνη έχει ήδη δείξει τα δόντια της.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.