Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άνοιξε τις πύλες της η Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών (βίντεο&φωτο)


Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου, τα εγκαίνια της ετήσιας Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο.
Στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Στέφανο και παρέστησαν πολιτευτές, εκπρόσωποι τοπικής αυτοδιοίκησης, της Αστυνομίας και του Στρατού, καθώς επίσης εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και πλήθος επισκεπτών.
Την επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης κήρυξε ο Δήμαρχος Πέλλας, ο οποίος στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:
Η ιστορική Εμποροπανήγυρη Γιαννιτσών ήταν και παραμένει σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό γεγονός. Ένα ευχάριστο διάλειμμα από τα άγχη τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτό λοιπόν τον θεσμό αιώνων προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε κάθε χρόνο και αυτό το αποδεικνύει ολοένα ο αυξανόμενος αριθμός συμμετοχόντων και επισκεπτών. 
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από τα εγκαίνια:

Φυσικά από την Εμποροπανήγυρη δεν θα μπορούσαν να λείψουν όπως κάθε χρόνο και οι "άγρυπνοι φρουροί"!  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ". Γ@ΜΗΣ@Ν ΤΗΝ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ ??? ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ??? Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αηδιαστικοί είναι όλοι τους.
      Και χειρότεροι αυτοί που τους ψηφίζουν

      Διαγραφή
  2. 9:19 ΠΜ : ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΝΟΥΜΕΡΑ" ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ,,,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ "ΝΟΥΜΕΡΟ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!! ...ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ Γ@Μ@ΣΑΝ ΤΗ ΝΔ??????????????????...ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ Χ@ΣΜ@ΝΟΥΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΣΗΜΑΙΕΣ????...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ "ΛΟΓΟΥΣ"...ΠΑΝΤΩΣ, ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ...ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ "ΜΗ Γ@Μ@ΣΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΑΖΙ!!!!!!!"....ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΘΡΩΠΟ" ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ ΣΤΗΝ TV (ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ!!!) ..."ΚΑΛΑ, ΝΑ Γ@Μ@ΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!....ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ???"...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ "ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ(ΣΧΕΔΟΝ) ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑΤΙ????"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 8;35 Μ.Μ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ' Η ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΕΙ ' Η ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν.Δ. ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ 2-3 ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΝΤΕΣ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ??? ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Γ@Μ@ΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ Κ@Λ@ !!! ΕΙΝΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.