Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ηλεκτρονικά οι πληρωμές αυθαiρέτων


Εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μπορούν πλέον να γίνονται οι αλλαγές στον τρόπο πληρωμής για την τακτοποίηση των αυθαιρέτων, η διόρθωση τυχόν λαθών στην καταχώριση των αιτήσεων, η αλλαγή του μηχανικού, αλλά και η προώθηση της δήλωσης, μετά από έγκριση των υπηρεσιών.
Οπως ανακοίνωσε το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τέθηκε ήδη σε λειτουργία το κεντρικό σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής και έγκρισης αιτημάτων μεταβολών αυθαιρέτων με αυτόματη επιλογή των διαθέσιμων αιτημάτων και πλήρη τεκμηρίωση της διαδικασίας. Σύμφωνα με το ΤΕΕ, το σύστημα μειώνει κατά πολύ τον χρόνο εξυπηρέτησης των μηχανικών και των ιδιοκτητών αυθαιρέτων. «Οι πολίτες μπορούν πλέον πιο εύκολα, με τη συμβολή ενός μηχανικού της επιλογής τους, να καταγράψουν τις αυθαιρεσίες τους και να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα σχήματα αποπληρωμής των προστίμων τους», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός. «Ηδη περισσότερα από 900 χιλιάδες ακίνητα έχουν δηλωθεί και για περισσότερα από 615 χιλιάδες έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποπληρωμής των προστίμων».
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.