Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Joga Bonito: Η νέα Ακαδημία Ποδοσφαίρου στην Αλμωπία


H ακαδημία ποδοσφαίρου Αλμωπίας "Joga Bonito" δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2015 από τους: Κωνσταντίνο Παλίκογλου και Βασίλειο Μαντζάρη. 
Δραστηριότητά μας η εκπαίδευση παιδιών 5 έως 14 ετών στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Έδρα μας το αθλητικό κέντρο ''Joga Bonito 5x5 mini football club'' στο 2ο χιλ. Αριδαίας-Θεσσαλονίκης. 

Στην ακαδημία Joga Bonito μας ενδιαφέρει τα παιδιά να χαίρονται τον αθλητισμό και να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο, να μάθουν να λειτουργούν με αξίες την αλληλεγγύη και τον σεβασμό. Η δημιουργία οικογενειακού κλίματος σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, είναι κύριο μέλημά μας και απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε οι μικροί αθλητές να μπορέσουν να δείξουν τις αρετές τους.

Κυρίαρχο στοιχείο στην ακαδημία Joga Bonito είναι το παιχνίδι, γιατί αυτό είναι κατά τη γνώμη μας που λείπει από τα παιδιά στην σύγχρονη κοινωνία. Για το λόγο αυτό το κεντρικό σλόγκαν της ακαδημίας μας είναι: ''μαθαίνουμε το ποδόσφαιρο, διασκεδάζουμε με το ποδόσφαιρο''. 

Όραμά μας να φτιάξουμε μέσα στο χρόνο έναν αθλητικό πυρήνα, στον οποίο τα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, θα χτίσουν τον χαρακτήρα τους. Σκοπός μας να συμβάλουμε στην κοινωνικοποίηση των παιδιών, πάντα σε συνεννόηση και με την συνεργασία των γονέων, χωρίς να ξεχνάμε ότι αποστολή μας είναι να τους κάνουμε ταυτόχρονα σωστούς αθλητές, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους.





Ο υπαίθριος παιδότοπος του joga bonito είναι ένας χώρος ιδανικός για μικρούς και μεγάλους. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με ασφάλεια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, κάτω από την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας. 

Οι παιδαγωγοί μας είναι εκεί για να τρέξουν, να παίξουν, να ζωγραφίσουν μαζί τους, αλλά κυρίως για να επιβλέπουν και να εγγυώνται την ασφάλεια στο παιχνίδι τους. 

H φιλοσοφία μας βασίζεται στο ελεύθερο παιχνίδι, ομαδικό παιχνίδι, στο παιχνίδι που κοινωνικοποιεί. Διαδραστικά, δημιουργικά παιχνίδια, ζωγραφική προσώπου, παραστάσεις κλόουν, κουκλοθέατρο, παιχνίδια ΄΄αλάνας΄΄ στον χώρο του γηπέδου, είναι μερικές από τις εκπλήξεις που περιμένουν τους μικρούς μας φίλους. 

Παράλληλα οι γονείς έχουν την δυνατότητα να περάσουν μερικές ώρες χαλάρωσης, παρακολουθώντας ξένοιαστοι το παιχνίδι των παιδιών τους, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον καφέ, το ποτό και το φαγητό τους σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Ο χώρος και τα παιχνίδια πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας όπως καθορίζονται από την σχετική νομοθεσία ,σύμφωνα με τα πρότυπα του Ε.Λ.Ο.Τ. 



ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Κωνσταντίνος Παλίκογλου - Υπεύθυνος Οργάνωσης & Λειτουργίας Ακαδημίας 

Bασίλειος Μαντζάρης - Προπονητής & Υπεύθυνος Λειτουργίας 

Βασίλειος Τριγκάκης - Προπονητής 

2ο ΧΙΛ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΛ. 2384022151 | Κ.Π.: 6985560649 | Β.Μ.: 6975873002 | Β.Τ.: 6976296945



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.