Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H τελετή Aγιασμού στο 1ο Λύκειο Γιαννιτσών (φωτο)


Πρώτο κουδούνι με μεγάλες ελλείψεις στα Σχολεία
Με 6.000 κενά στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση αρχίζει σήμερα η νέα σχολική χρονιά. Σε δηλώσεις της χθες η υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αγγελική-Ευφρόσυνη Κιάου, υπογράμμισε ότι το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, που ήταν και το πρώτο δεκαήμερο της θητείας της στο υπουργείο, έγινε ένας αγώνας δρόμου εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς για να καλυφθούν τα κενά.
Στο 1ο Λύκειο Γιαννιτσών η καθιερωμένη τελετή Αγιασμού άρχισε λίγο μετά τις 9:00 π.μ. και παρέστησαν οι πολιτευτές Διονύσης Σταμενίτης και Χρήστος Σμίας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν κακή η εικόνα που παρουσίαζαν οι Σχολικές Μονάδες του 1ου Λυκείου και του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών, εξαιτίας των φθορών στους τοίχους από την αναγραφή συνθημάτων. Ελπίζουμε ότι ο Δήμαρχος Γιαννιτσών που λίγο νωρίτερα είχε παραστεί στον Αγιασμό του 1ου Γυμνασίου να βοηθήσει τα Σχολεία να αποκαταστήσουν άμεσα τις φθορές, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει πριν το πρώτο κουδούνι. 
Δείτε φωτογραφίες από την τελετή Αγιασμού:
Τελετή Αγιασμού και στο Δημοτικό Σχολείο Δυτικού Πέλλας:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ "ΜΙΛΑΝΕ" ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ...ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ (ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!!!), ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΣΤΟ "ΝΑΟ" ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγιασμοι στα σχολεια... εν ετη 2015.. ποσα χρονια πισω πια??? υπαρχουν πλεον και αλλοθρησκα παιδια οπως ιαχωβαδες , εβραιοι , μουσουλμανοι , ακομη κ αθεοι.. προς τι ολη αυτη η συμπτυξη εκκλησιας και σχολειου?
    να ελεγχουμε το πο,μιο.. κοινως τα προβατα μας...
    γι ατυο ολα αυτα συμβαινουν στην ελλαδα. οι παπαδες με τους πολιτικους τα βρηκανε και το ποιμνιο πληρωνε κ θα πληρωνει μια ζωη..
    ολοι μας πιστευουμε αλλα αυτο πρεπει να μην συνεχιστει .. μαυρη μαυριλα πλακωσε στο σχολειο και μουσια σαν τζιχαντιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.